2777
2789
عنوان

کسی بیداره؟؟؟

165 بازدید | 18 پست

سلام دوستان خوب هستید کسی بیداره جواب منو بده بدجور استرس دارم ؟من الان تو 8هفته بارداریم کرم مو بر پریزن زدم اشکال نداره تو رو خدا جواب بدید؟؟

خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏

نع همه تو خواب اومدن ني ني سايت😯

اين همه آنلاين

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا نترس  چه نگرانی...

چونکهفته های اولا ترسید کرم مو بر هم شیمیایی یعنی نگران نباشم

خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏

ایندفعه رو ک زدی عیبی نداره؛ ولی شنیدم نزنی بهتره 

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

یعنی اینبار اشکال نداره خدای نکرده اتفاقی واسه نی نی نمیفته

نه دیگه چه اشکالی داره مثلا؟ قدیما باهمین چیزا کارشونو انجام میدادن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ایندفعه رو ک زدی عیبی نداره؛ ولی شنیدم نزنی بهتره 

عکس پروفایل خودتی ؟

یکی از خدا پرسید اگر توسرنوشت مرا نوشتی پس من دیگه چرا آرزو کنم؟خداگفت:شاید نوشته باشم هرآنچه آرزوکند...