2777
2789
عنوان

مامانا کمک کمک کمک

139 بازدید | 21 پست

سلام.مامانای گل پسره یساله دارم که مریض شده تب داره گلوش چرک کرده دکتر براش آزیترومایسین داده ولی به هیچ عنوان نمیخوره زورکیم میریزیم دهنش همشو با حالت خفگی بالا میاره درمونده شدم یه راهی روشی بهم یاد بدین تا داروشو بهش بدم حتی دارو استا هم نمیخوره با شیاف تبش کنترل میکنم.لطفا هر کسی میتونه به من مادر درمونده کمک کنه؟؟؟؟؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

من همیشه با سرنگ میدم .البته بدون سوزش

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه با سرنگ میدم .البته بدون سوزش

همه راههارو امتحان کردم بالا میاره 

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

وای خدا که پسر منم همینه فقط مواضبم مریض نشه که به هیچ صراطی مستقیم نیست  البته مث خودم که همینجوری بودم باسرنگ بده فوت کن تودماغش مجبورمیشه قرن بده حالت خفگی هم نمیگیره 

عاجزا نه ازتون میخام به دخترم رای بدین لینک کپی کنین به کسی بفرستین وبعد بزنین روش بدخترم رای بدین به ازای هررای آیت الکرسی میخونم ماریا خسروخانی  https://t.me/joinchat/AAAAAEwY0KgE6gKWnTXxZQ
منم همدرد توام دخترم حتی قطره اهن و‌مولتی ویتامین نمیخوره موقع مریضی ام فقط شیاف

باز تبش میشه شیاف استفاده کرد ولی آنتی بیوتیک باید بخوره

همه راههارو امتحان کردم بالا میاره 

نمیدونم خواهر بچه منم بد قلق بود با این روش به زور میدادم

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
قطره استامينفن چي ميدي؟پاراكيد بگير ميخوره حتما ازيترومايسين بچه ها تب داشته باشن بخاطر الهي بالا م ...

پاراکید هم‌نمیخوره حتی شربت کوریزان هم نخورد تبش فقط شیاف.آزیترو هم خیلی تلخه حتی با آب رقیقش کردم خورد ولی بعد ده مین بالا آورد.

وای خدا که پسر منم همینه فقط مواضبم مریض نشه که به هیچ صراطی مستقیم نیست  البته مث خودم که ...

خیلی بدقلق قورت میده ولی بعد ده دقیقه همیشه فورانی بالا میاره

تا این بچه ها بزرگ شن پدر ومادر دق میدن

ممنون خانوما باز راهکارایی که گفتین امتحان میکنم

پاراکید هم‌نمیخوره حتی شربت کوریزان هم نخورد تبش فقط شیاف.آزیترو هم خیلی تلخه حتی با آب رقیقش کردم خ ...

من دخترم رفلاكس شديد داره هيچ چيزي تحمل نميكنه فقط پاراكيد اونم ته حلقش ميريزم

اگه به سياف حساسيت نداره ضرري نداره ك