2777
2789
عنوان

مامانا کمک کمک کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 21 پست
من دخترم رفلاكس شديد داره هيچ چيزي تحمل نميكنه فقط پاراكيد اونم ته حلقش ميريزم اگه به سياف حساسيت ن ...

اتفاقا پسر منم رفلاکسی بود که خوب شد.ولی از دارو متنفره تا میبینه دارو رو خودشو قایم میکنه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

[QUOTE=67994363]من دخترم رفلاكس شديد داره هيچ چيزي تحمل نميكنه فقط پاراكيد اونم ته حلقش ميريزم اگه به سياف حساسيت ن ...[/QUOTEمهم آنتی بیوتیکش که باید بخوره والا خوب نمیشه.بلز برا تب شیاف هست😔

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=67994363]من دخترم رفلاكس شديد داره هيچ چيزي تحمل نميكنه فقط پاراكيد اونم ته حلقش ميريزم اگه ب ...

دختر من ٢سالش تموم شده رفلاكسش هنوز ادامه داره

عزيزم نگران نباش روزي ي بار بايد بدّي موقع اي ك معدش خال بهش بده

ازيترومايسبين ١ساعت قبل و بعدش نبايد چيزي بخوره بخاطر گوارش بچه

دختر من ٢سالش تموم شده رفلاكسش هنوز ادامه داره عزيزم نگران نباش روزي ي بار بايد بدّي موقع اي ك معدش ...

چشم.ممنون از راهنماییت برا گل پسرم دعا کن زود حالش خوب شه.انشالله رفلاکس دختر شما هم زودی خوب شه میدونم بچه ی رفلاکسی چقد سخته

چشم.ممنون از راهنماییت برا گل پسرم دعا کن زود حالش خوب شه.انشالله رفلاکس دختر شما هم زودی خوب شه مید ...

الهي عزيزم ان شاءالله خوب ميشه دو روز دارو بخوره زود خوب ميشه

من ك دخترم كلافم كرده اينقدر دكتر ميرم ي مدت اعتصاب هيچي نميخوره

الهي عزيزم ان شاءالله خوب ميشه دو روز دارو بخوره زود خوب ميشه من ك دخترم كلافم كرده اينقدر دكتر مير ...

پیش متخصص گوارش کودکان ببرید.دوست منم مثل شما پسرش سه سالشه ولی هنوز رفلاکسش بهتر نشده

پیش متخصص گوارش کودکان ببرید.دوست منم مثل شما پسرش سه سالشه ولی هنوز رفلاکسش بهتر نشده

تحت نظر هست اما وقتي دندون درمياره سرما ميخوره تغييرات اب و هوا همه چي روش تأثير ميزاره