سلام.مامانای گل پسره یساله دارم که مریض شده تب داره گلوش چرک کرده دکتر براش آزیترومایسین داده ولی به هیچ عنوان نمیخوره زورکیم میریزیم دهنش همشو با حالت خفگی بالا میاره درمونده شدم یه راهی روشی بهم یاد بدین تا داروشو بهش بدم حتی دارو استا هم نمیخوره با شیاف تبش کنترل میکنم.لطفا هر کسی میتونه به من مادر درمونده کمک کنه؟؟؟؟؟
کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
[QUOTE=67994363]من دخترم رفلاكس شديد داره هيچ چيزي تحمل نميكنه فقط پاراكيد اونم ته حلقش ميريزم اگه به سياف حساسيت ن ...[/QUOTEمهم آنتی بیوتیکش که باید بخوره والا خوب نمیشه.بلز برا تب شیاف هست😔
کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.