دلم حمیدمو میخاد ازخدامیخام بالاخره یجای زندگی ماروبهم گره بزنه زندگی بدون اون بدون فکرش اصل ...
حالمان بدنیست غم کم میخوریم کم که نه هرروز کم کم میخوریم اب میخاهم سرابم میدهند عشق میورزم عذابم میدهند من نمیدانم کجا رفتم بخاب از چه بیدارم نکردی آفتاب خنجری بر قلب بیمارم زدند بیگناهی بودمو دارم زدند نیستم از مردم خنجربدست بت پرستم بت پرستم بت پرست
عاجزا نه ازتون میخام به دخترم رای بدین لینک کپی کنین به کسی بفرستین وبعد بزنین روش بدخترم رای بدین به ازای هررای آیت الکرسی میخونم ماریا خسروخانی https://t.me/joinchat/AAAAAEwY0KgE6gKWnTXxZQ
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هممون برا هم یادگاری مینوشتیم هممونم همین رو مینوشتیم
یه رفیق داشتم خیلی متفاوت بود
کلاس ۵ و ۷ و ۱۰ برام یادگاری نوشت هر سه تاشو نوشته بود
مرا صدبار اگر از خود برانی دوستت دارم ... و بقیه ی شعر
همیشه خدا هم قهر بودیم
اینم برا اینکه دیگه نپرسید من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !