2777
2789

مینویسم یادگاری تا بماند روزگاری 

گر نبودم روزگاری این بماند یادگاری 😐

کله شق ۵ ساله

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخته که نشکنم/نبارم..سخته با این حال پریشون!بغضم که امشب گیر کردم/یه جایی بین ابر و بارون

تیکرِ چله ی امید،آرامش،توکل و مثبت اندیشی   ( اتفاقای خوبی در راهه اینو حس میکنم ) (من بهترینم و شایسته ی بهترینها  )‌‌‌

مرگ امد،چهره ام را بی تو اینجا دیدو گفت.....

انچنان مُردی ،که از من هم نیاید هیچ کار.......

حال من حال اسیریست که هنگام فرار.....               یادش آمد که کسی منتظرش نیست، نرفت.......

دلم حمیدمو میخاد ازخدامیخام بالاخره یجای زندگی ماروبهم گره بزنه  

زندگی بدون اون بدون فکرش اصلا نمیچسبه اصلا 😥😢😢😢

عاجزا نه ازتون میخام به دخترم رای بدین لینک کپی کنین به کسی بفرستین وبعد بزنین روش بدخترم رای بدین به ازای هررای آیت الکرسی میخونم ماریا خسروخانی  https://t.me/joinchat/AAAAAEwY0KgE6gKWnTXxZQ

با كمي ترس مينويسم ولي 

انجا كه درد به نهايت برسد ؛اغاز زندگيست

مث درد زايمان در اوج درد يه موجود زنده متولد ميشه😍❤️

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

میخام ب خدا بگم، اگ امکان داره اگ ب صلاح منو همسرم هس بحق امام حسین این چند ماه آینده ی نی نی بهمون عنایت کنه واقعا دگ خسته شدیم فقط یک خبر خوش بهمون آرامش میده😔

دلم ی اتفاق خوب میخاد از جنس معجزه های خالق بی همتا، همان معجزه ای منتظرش هستم😔