2777
2789
عنوان

بابام خیلی بد اخلاقه

1607 بازدید | 43 پست

من خانواده ی عالی همسر عالی دارم ولی بابام خیلی بد اخلاقه قبلا هم خیانت کرده به مامان دسته گلم ده سال پیش،  بعدش بهتر شد ولی الان دستش هم خالی شده همش غر میزنه، بداخلاقه روی خوش نداره، مهمونی و عروسی و ولیمه همه رو از دماغمون میاره الان من باردارم شب خوابیدم خونه مامانم دعوا کرد با مامانم منم هرچی ک تو دلم بود بهش گفتم و گفتم برای ما پدری نکردی اونم گفت فردا ک رفتی نیا منم  گفتم بدرک هرجا برم از اینجا بهتره، الان دلم داره میترکه اشکام بند نمیاد 

دختر خوشگلم ملودیه مامان اینجا همه منتظرن قدم سر چشم ما بزاری و بیای بغلمون 😍 عاشقتیم مامان جون 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار خوبی کردی گلم نباید تو دلت نگه داری

پدر منم سالها پیش به مادر خیانت کرد 

چقد که مامانم رو کتک زد خدا ازش نگذره

بعد ما رو ول کرد و رفت پی زنش

زن شهیدی که یک دونه بچه داشت

خدا از اونم نگذره 

من همیشه نفرینش می کنم 

سالها بود ندیده بودمش 

اما حالا سرطان گرفته یه چند باری زنگ زده مامانم هم گفته شما گذشت کنین و راهش بدین خونتون 😔😔😔

فردا صبح برو ببوسش و معذرت بخواه، هرچی باشه پدره، شماهم که حرفاتو بهش زدی.

اصلاااااااا امکان نداره الان دلم میخاد بیشتر بارش کنه حق نداره با اخلاق گندش زندگیمونو خراب کنه ک هرچقدرم ک پدره

دختر خوشگلم ملودیه مامان اینجا همه منتظرن قدم سر چشم ما بزاری و بیای بغلمون 😍 عاشقتیم مامان جون 😍
نمیدونم چی بگم ولی خیلی بده نزدیکترین افراد زندگیه ادم نامهربون بشن هعیی

بخدا عذابه

اصلاااااااا امکان نداره الان دلم میخاد بیشتر بارش کنه حق نداره با اخلاق گندش زندگیمونو خراب کنه ک هر ...

پس دیگه هیچی.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
وا چرا گفتی هرچی باشه باباته.

چقدر باید گوش ب خودخواهیش بدیم مگه مامانم آدم نیس خب

اصلاااااااا امکان نداره الان دلم میخاد بیشتر بارش کنه حق نداره با اخلاق گندش زندگیمونو خراب کنه ک هر ...

پدر من نیز هم😔

خدا به راه راست هدایتشون کنه

خوش به حالت که ازدواج کردی

من مجردم  

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇