vanda_maximoff مدیر استارتر عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 4846 عنوان اگر قدرت اینو داشتید که یه چیزی از جهان رو حذف کنید چیو حذف میکردید؟☺ 7752 بازدید | 314 پست هر چیزی میتونه باشه 😊من خودم ادمای ظالم روسوسک 🖤💫🤍🌙🖤 1397/06/11 | 00:01 15 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
___harley__quinn____ عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 39948 نفرتو چون خیلی چندش آوره خدایی 《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
انتظار۹۴ عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 2933 ترامپ😁 ⚘به بهشت نمیرم اگر 🍁مادرم🍁 آنجا نباشد⚘💞شادی روح همه ی مادران درگذشته صلوات...!💞
blue_rose7571 عضویت: 1396/03/14 تعداد پست: 9326 بااینکه خانواده شوهرم اونقدرام بد نیستنولی من پیششون معذبمپس ترجیح میدم کلا نباشنجوابم خانواده شوهره😄 عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍 یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید کالاد ساهو 😐 ما😳 کالاد ساهو😎 بابام😨 من 😁 آخرشم يکي زد پس کله ي من، رفت بيرون🤣🤣 ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
کوثرجان عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2344 گربه.آدمای ظالم ولی ب ظاهر مظلوم.من این دسته ادمارو نمیتونم اصلا ببخشم و نمبخوام ک ببخشم. خدایا شکرت 😊درهمه حال و هر لحظه شکرت
دوست_قدیمی_شما عضویت: 1387/06/18 تعداد پست: 45297 خدا کارش درسته ولی اگر بخوام بگم میگم این سوسکهای حمام... دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...