2777
2789
عنوان

نکات ریز ارایشی برای زیبا تر شدن 🤗

20822 بازدید | 397 پست

سلام بچه ها

من کلاس های میکاپ و رفتم و خیلی هم با وسایل ارایشی و مارک های وسایل ارایشی و تشخیص اصل و اورجینال بودنش سر و کار دارم

یک پیج ساختم که توش نقد لوازم ارایشی و معرفیشون و همچنین یادگیری نکات ارایشی هست 

خوشحال میشم فالوم کنین 

@sousan_banooo 

درضمن اینجا هم هرسوال ارایشی و بهداشتی یا سوالی در مورد پوست مو داشته باشین جواب میدم 🤗😍😘

توکه باشی معجزه ای در من رخ میدهد به نام ارامش😍🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر کار میکنم خط چشمم کج و کوله میشه  خط چشم چه نوعی بگیرم بهتره؟؟

اگه خیلی مبتدی هستی از این خط چشم های خودکاری بگیر که کار باهاش خیلی راحته سعی کن باهاش تمرین کنی بعد که فکر کردی بهتر شدی خط چشم ماژیکی بگیر 

میشه یه کرم پودر خوب با قیمت پایین برای پوست چرب معرفی کنید

هر مردی که به صورت همسر خود سیلی بزند،خدای متعال به نگهبان دوزخ،فرمان میدهد که در جهنم،هشتاد سیلی به گونه اش بزنند.  پیامبر اکرم        هر کس به زن خود فحش و ناسزا بگوید،همان گونه که مار از پوستش خارج میشود،او نیز از ثواب و خیرو خوبی خارج میشود.    پیامبراکرم                                                                             نشستن مرد ،نزد زن و بچه اش،در پیشگاه خداوند محبوبتر از اعتکاف در مسجد من است..پیامبر اکرم
چند نکته درباره خط چشم بگو

اول اینکه سعی کنین خط چشم مات بگیرین چون کار باهاش راحت تره 

دوم اینکه اگه بلد نیستین خودکاری یا ماژیکی بگیرین بعد که یاد گرفتین برین سراغ مویی

سوم اینکه اگر دنباله یاد ندارین میتونین پوستونو بکشید اینطوری پشت چشمتون صاف میشه و یک خط چشم یکدست با تمرکز میتوتین بکشید 

برای دنباله اگر هنوز وارد نیستید میتونین از دم چشم خطی رو به بالا بکشید و از پشت پلک یک خط بهش وصل کنید و توی اون مثلثی که به وجود میاد رو پر کنین 

میشه یه کرم پودر خوب با قیمت پایین برای پوست چرب معرفی کنید

من خودم پوستم خیلی چربه اگه اورجینال بخوای بگیری خیلی گرون در میاد ولی خب کرم پودر دوسه مات 

کرم پودر فنتی بیوتی 

کرم پودر استی لادر البته برای گریم هست این کرم پودر

کرم پودر لانکوم مات 

برای پوست چرب مناسب هستن 

اتود مات هم هست که نسبت به قیمتش که از بقیه ارزون تر کیفیت خیلی خوبی داره

من خودم پوستم خیلی چربه اگه اورجینال بخوای بگیری خیلی گرون در میاد ولی خب کرم پودر دوسه مات  ک ...

مرسی از راهنماییت عزیزم...

هر مردی که به صورت همسر خود سیلی بزند،خدای متعال به نگهبان دوزخ،فرمان میدهد که در جهنم،هشتاد سیلی به گونه اش بزنند.  پیامبر اکرم        هر کس به زن خود فحش و ناسزا بگوید،همان گونه که مار از پوستش خارج میشود،او نیز از ثواب و خیرو خوبی خارج میشود.    پیامبراکرم                                                                             نشستن مرد ،نزد زن و بچه اش،در پیشگاه خداوند محبوبتر از اعتکاف در مسجد من است..پیامبر اکرم