2777
2789
عنوان

قرص ویتامین e برای رفع سیاهی دور چشم

36108 بازدید | 23 پست

تجربه هاتونو بگین لطفا🤗😘😘❤

چه مدت طول کشید ؟

چه وقتایی چطوری استفاده میکردین؟

سیاهیی دور چشمتون چقدر بود ؟ چروک دور چشمتون هم رفع شد ؟

اونجایی که با حرفات دل کسیو به دست میاری دیگه با رفتارات کاری نکن که از دستش بدی...💔
برا چین و چروک دور چشم هم نوثره؟

تو نت خوندم که موثره 

اما خودم تا حالا استفاده نکردم 

منتظرم دوستامون بیان از تجربه هاشون بگن😊🙈

اونجایی که با حرفات دل کسیو به دست میاری دیگه با رفتارات کاری نکن که از دستش بدی...💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ك عروسم آرايشگرم گفت هرشب ي قرص ويتامينE سوراخ كن بزن ب پوستت

ديگ نميدونم چرا

بعدم براي رفع تيرگي چشم سيب زميني رنده شده معجزه ميكنه

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
چقدر چاق شد طوری بود ک ب چشم بیاد یا خ کم؟ میگن ی جورایی گونه میاره حکم بوتاکس رو داره‌درسته؟ قرصت ...

برای چاقی صورت سیب زمینی عاااالیه 

تجربه ی خودمه 

هم سرخ کرده و هم آبپز که البته آبپز تاثیرش بیشتره 

چقدر چاق شد طوری بود ک ب چشم بیاد یا خ کم؟ میگن ی جورایی گونه میاره حکم بوتاکس رو داره‌درسته؟ قرصت ...

من چون صورتم استخوني بود آره اطرافيانم متوجهش شده بودن قرصمم خارجي بود  حدودا دوهفته خوردم كه كم كم تاثير گذاشت اما صورته لاغرو ترجيح دادم ديگه نخوردم 😂

البته اينم بگم روي دوستم هيچ تاثيري نداشت ولي من به محض اينكه بخورم صورتم چاق ميشه