2777
2789
عنوان

ب کمکتون نیاز دارم

112 بازدید | 9 پست

سلام دوستان. من ی سوال فوری دارم یعنی امشب توی تقویم نگاه میکردم به این نتیجه رسیدم. من توی اقدامم وای بارداری. تقویمو با تقویم قمر در عقرب مقایسه کردم با توجه به تاریخ پریودام فهمیدم ک تقریبا با این روندی ک داره پیش میره پریودم همه تاریخای تخمک گذاریم با قمر در عقرب یکیه.

اما من تنبلی تخمدان دارم و دکتر گفته اقدام کن اگه قرار باشه همینجوری بمونه ک ممکنه هیجوقت نشم. دوستایی ک تجربه داشتید تو رو خدا راهنمایی کنید خیلی غصه دارم😔

خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤

عزیزم میفهمم چی میگی و چقدر اذیت میشی

شما از روزی که قمردرعقرب تموم میشه اقدام کن

با خدا معامله کن که خدایا من بخاطر حرف تو و خواسته تو این چند روز طلایی رابطه ندارم ولی توام حاجتمو بده

کاره تخمک گذاری مشخص نمیکنه یه کوقع دیدی اخرین ساعتی که قمردرعقربه تخمکت ازاد بشه و تو بعدش اقدام کنی و بگیره 

یک ماه صبر کنی بهتر از یک عمر حرص و جوش خوردنه

عزیزم میفهمم چی میگی و چقدر اذیت میشی شما از روزی که قمردرعقرب تموم میشه اقدام کن با خدا معامله کن ...

اینجوری الکی الکی ممکنه نشم ک بخاطر قمر در عقرب. این چه شانسیه ک من دارم اخه😢😢

خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میفهمم چی میگی و چقدر اذیت میشی شما از روزی که قمردرعقرب تموم میشه اقدام کن با خدا معامله کن ...

راستی دوستم من سیکلم بیست و نه روزه ست. تاریخ تخمک گذاریم همون پونزدهمه دیگه؟ من پونزدهم حساب کردم و به این نتیجه رسیدم

قمر در عقرب چی هس؟؟؟ 

چ میدونم والا. منم چون هی گفتن زوم کردم روش. اینم از شانس منه

مگه این نیس که هر وقت بخای میتونی حامله شی؟؟؟؟ 

نه میگن تو این روزا نمیشه اقدام کرد واسه بارداری ک از شانسم تموم تاریخای اقدام من تا پایان سال خورده به قمر در عقرب

چ میدونم والا. منم چون هی گفتن زوم کردم روش. اینم از شانس منه

عزیزم این شانس نیست

خدا گفته توی این چند روز لقاح صورت نگیره کارهای مهم مثل ازدواج و مسافرت و معاملات صورت نگیره

خوب میکنی که حواست به این سه روز هست