بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بین واقع بینانن بگو با افرادی که رفتن ودر رده های مختلفا صحبت کنه من مامان بزرگ پدر بزرگم اون جاین وهم من هم شوهرم به علت رشته واین که از دانشگاه معتبریم میتونیم راحت بریم اونور ولی خوب واقعا به درد من نمیخوره من یک تایم تقریبا یک سال رفتن فرانسه دیوانه شدهم از تنهایی از این که همش گنگی بعدم اونجا باید واقعا بدویی واقعا وتوقع فیلماشونا نداشته باشی اگاهش کن
خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜
خانواده ی تو الان بعنی همسرت وبچه ت البته اگه داری !مادر وخواهر وپدر وبرادر اگه وابسته ای باید بگم اونا زندگی جدای از شما دارن اولویتت زندگی خودت باشه برا ساختنش اگه شده باید بری هر جا شوهرت هست وقتی تصمیمش قطعیه همراهش شو
ببین به حرف کسایی که میگن نجات پیدا کن این جا بده اینا توجه نکن چن غریب بودن و یک کشور دیگه رو نچشیدن تازه المان زبان سختی داره اموزشش به راحتی نیست من که سر فرانسوی بیچاره شدم مثل عربی کلی صیغه از این حرفا داشت ولی بازم اگه به نتیجه نرسیدی رفتی اونور حتما سرکار برو
خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜