2821
2789
عنوان

ایده تولد دختر

241 بازدید | 7 پست

سلام خانوما یه هفته دیگه تولد دخترخواهرشوهرمه سه سالشه هیچ ایده جدیدی به فکرش نمیرسه از من خواسته تا ازشما کمک بگیرم حالا از شما میخوام هرایده ای درباره تم رنگ لباس پذیرایی و... میدونید بهش کمک کنید ممنون

به نظرم چندتا بازی که بچه ها بتونن با هم بازی کنن و قابل کنترل باشن و جذاب باشه پیدا کنین که حسابی بازی کنن و چندتا خوراکی خوشمزه، اینجوری به همه شون خیلی خوش میگذره، تم و لباس و اینا در حدی که خود بچه ذوقشو داره بهش بها بدین، از دید بچه ها مهمونی رو جذاب کنین نه خودتون

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تم سفید و بنفش بزنه بنظر من .

بادکنک های سفید و بنفش بخره با تور های سفید و بنفش .تو بادکنک ها باد هلیم باشه که بره بالا .دور بادکنک های بنفش رو یا تور سفید و دور بادکنک سفید تور بنفش .تو اینترنت یه سرچ کنید مدلش عست .الیته تورم نیاشه خوب میشه .روبان که بلند به بادکنک بزنید .

بشقاب و.... هم سفید و بنفش 

پفیلا درست کنید بریزید تو کارتون ها مخصوص .اسمشو نمیدونم چیه .

میوه هایی که میخاید بذارید جلو مهمونا .میوه هارو به شکل های مختلف در بیارید و به سیخ چوبی بزنید .

و حالا هر چیزی که میخاید از مهموناتون پذیرایی کنید رو همه رو بذارید رو یه میز بزرگ که مهمونا خودشون بردارن و نیازی نباشه شما غم و راست بشید 

لباس میتونید براش لباس های عروسکی که معرف یه شخصیت کارتونیه یا لباس پرنسسی بگیرید تو اینترنت سرچ کنید خیلی عکس میبینید کیک بگیرید و بادکنک و برف شادی و فشفشه یه اهنگ تولد کودکانه هم بزارید من ۲ تا اهنگ خیلی شاد مخصوص تولد پیشنهاد میکنم یکی اهنگ تولد نی نی گل  و دیگری یک گل ده گل که از اینترنت میتونید دانلود کنید غذا هم میتونید به صورت بوفه ای بدید یه میز رو اماده کنید و روش الویه ، سالاد ماکارونی یا تنقلات و شربت بزارید با پپیشدستی و لیوان یه بار مصرف 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی

تم رنگی دختر خاله ۳ ساله من سفید مشکی صورتی بود تزیینات و بادکنک ها و کاپ کیک ها که به تعداد گرفته شده بود به جای یه کیک بزرگ  همه همین رنگی بودن 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی