2777
2789
عنوان

درمان خونگی رفع استرس

173 بازدید | 11 پست

من خانوم پر استرس و ترسویی هستم همش منتظرواقعه بد هستم تلفن بی موقع واقعا منو میترسونه ترس از آینده واقعا دارم عذاب میکشم دارم این ترسو استرسو به بچه هام انتقال میدم شوهرم منو دکتر نمیبره درمان خونگی یا راه کار دارین تو رو خدا کمکم کنین تو بدنم احساس ترس و لرز میکنم 

😊

چن تا کتاب بخون عزیزم بخودت تلقین کن  قرار نیس اتفاق بدی بیوفته

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم تو نیاز به مشاوره داری که از این افکار بد درت بیاره.یکم بخودت امواج مثبت بده😘اسطوخودروس.اگه اشتباه نکنم دمنوش خوبی برا ارامش

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.

اگر شدید هست حتما برو دکتر روانپزشک دارو بگیر.به شوهرتم نگو خودت برو.چون تو الگوی بچه هات هستی. به خاطر بچه هات این کارو بکن که اونا هم ترسو و استرسی نشن.قوی باشن

چه بد درکت میکنم منم یه مدت اینجوری بودم خودم رو خودم کار کردم تا  افکار منفی به ذهنم میرسید سر خودم داد میزدم که محاله بشه یا با. شروع کردم خلاصه خودمو سرزنش میکردم که چرا چیزی که اتفاق نیفتاده رو تصور میکنم یه خرده موثر بود ولی هر شب یه دمکرده استخودوس میخوردم واقعا اثر داشت 

😍من میدونم خدا دوستم داره ...🙄 خدایا متشکرم 💖💑

درمان خانگی که خودم این روزها دارم باهاش,تمرین میکنم و به نظرم عالی,هست اول اینکه به محًض اومدن افکار منفی ذهنم رو منحرف میکنم وبعد تکنیک تنفس هست.نفس های عمیق میکشم

و بعد اینستا که میرم فقط,صفحات  کلیپ های انگیزشی و خودسازی و مثبت گرایی رو فالو کردم مطالب اونها خیلی کمکم میکنن.و کتاب تو این زمینه زیاد میخونم.همین کتاب خوندن باعث میشه ذهنت منحرف بشه .خودتو سرگرم کن.بیکاری عامل همه ی افکار بد هست 

سلام ، منم اين مشكل رو داشتم و پيش مشاور رفتم نميگم الان ١٠٠ درصد خوبم ولي خيلي بهترم 

وقتي افكار منفي سراغتون ميان بهشون وقت بديد يعني بگيد برو ساعت ٩ بيا وقتي ساعت ٩ شد ده دقيقه يك ربع به همه اون منفي ها فكر كنيد بعد دوباره بگيد برو ساعت ٢ بيا ساعت ٢ بهشون فكر كنيد، اينجوري ميتونيد ذهنتون رو مديريت كنيد و زماني كه بهشون ميديد رو به مرور كمتر كنيد 

كتاب مغزتان را رام كنيد و معجزه شكرگذاري رو هم خوبه بخونيد مخصوصا كتاب اولي تمرين هم داره ، هيچ اتفاق بدي قرار نيست بيفته دوست خوبم نفس عميق بكشيد و از نعمت هايي كه خدا بهتون داده لذت ببريد