2777
2789

سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید کسی که میخواد روضه بیاره یا سفره نذری بندازه ولی امکان اجرای اون تو خونه اش فراهم نباشه چیکار باید بکنه؟ قدیما تو رواق امامزاده ها میشد الان خیلی جاها نمیذارن حتی نذری پخش کنی . آیا کسی یا جایی هست که برامونکه بشه اونجا روضه یا سفره برقرار کرد؟ 

توی مسجد 

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را

ببر مسجد یا خونه آشناهاتون

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو حسینیه محل 

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

مسجد ..تو شهر ما ب امام جماعت یا مداحا میگن ک بعد نماز یه روضه بخونن و هدیه شونم اگ بخوان نقدی بشون بدی و اگ نذری چیزی داری همون تو مسجد بعد روضه بده

خدایا....شکرت که میگم : شکرت..

ننداز چون کسایی که میان معمولا دستشون ب دهنشون میرسه پولشو جمع کن بده کمک به زاهدانیا یاهرکسی دیگه یاغذا درست کن بده نیازمندا بچه های کار سرهرچهارراه پره.من خودم نذرشله زرد دارم فقط سال اول درست کردم سال دوم دادم به یه بچه مریض .

اون درسته بله آدم به خیریه هم کمک میکنه ولی بعضی چیزا هم تو جای خودش ارزش خودشو داره. اینکه میگین بپز بده مساله همینه امکان پخت و پز و پذیرایی رو ندارم ولی دوست دارم جایی محفلی اگه کسی میشناسه بدم اونجا روضه خونده بشه حالا میخوان مهموناش نیازمند باشن یا هر چی 

اون درسته بله آدم به خیریه هم کمک میکنه ولی بعضی چیزا هم تو جای خودش ارزش خودشو داره. اینکه میگین بپ ...

بعضی از حسینیه ها روضه دارن. میتونی هزینه هرچند روزو که بخوای حساب کنی

واسه نذری هم همینطور

مثلا من خودم یه موسسه سراغ دارم که واسه اینکارا خوبه

مثلا خیلیا پول میدن براشون گوسفند عقیقه میکنن بعد خودشونم میپزنش و بین هانواده های مستحقی که میشناسن تقسیم میکنن

گروه قرمز❤️ وزن