2777
2789

دستام داره میلرزه. مطمئن شدم شوهرم اعتیاد پیدا کرده. انگار آدم تا وقتی شک داره بازم خودشو حفظ میکنه اما الان دارم داغون میشم دخترم یک سالشه نگاش میکنم دلم میلرزه. بچه ها کسی هست که تجربه داشته باشه بتونه کمکم کنه؟ دلم پر.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول مطمئن شو

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
نمیدونم دقیقا به چی بخدا من اصلا از این چیزا سر در نمیارم اما تو وسایلش زرورق دیدم. 

فقط زرورق یا چیز دیگه ای هم پیدا کردی؟

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
ای بابا از کجا فهمیدی؟به خودش گفتی؟

مدت زیادیه که بهش شک دارم بخاطر پولایی که یهو معلوم نیست چیکار میکنه. دائم دنبال بهانه است از خونه بزنه بیرون. عصبی و کم تحمل. سیاهی چشماش دو دو میزنه. زرورق پیدا کردم و خیلی چیزای دیگه تا دیشب زنگ زدم به یکی از دوستای صمیمیش اونم گفت داره راه اشتباه میره اما هرچی بهش گفتم دقیقا چی مصرف میکنه نگفت . فقط گفت اگه اراده کنه و خودشو تقویت کنه نهایتا یه هفته میتونه بذاره کنار.

قبلا هزار بار قول داده بود که بمونه خونه اما حتی یک روزم نتونست سر قولش بمونه به یه بهانه میرفت بیرون البته من فقط میگفتم چرا میری بیرون حرفی از اعتیاد بهش نمیزدم. اما امروز صبح بهش گفتم من میدونم و میخوام کمکت کنم هم انکار میکنه هم میکه باشه. صبح از سر کار اومده تا الان خوابه کاش چند روز بمونه خونه این بار. دلم خیلی گرفته زندگی خوبی دارم اگر این مشکلم حل بشه. دارم دیوونه میشم. همش دارم فکر میکنم اگه نشد چیکار کنم

زرورق رو پیدا کردم که باریک باریک تاش کرده بود مال چی هست؟

تا حالا ندیدم راستش. اما بهتره زودتر باهاش حرف بزنی.