2777
2789
عنوان

مامانها کمک میخوام😍😍😍😍

172 بازدید | 9 پست

سلام دوستای خوبم دخترم چهار ماه و یک هفته شه، میخواستم بدونم شما کوچولوهاتونو از چه سنی می نشوندین، پسرم چون دیر گردن گرفت من اوایل شش ماهگی نشوندمش ولی دخترم از سه ماهگی توی بغلم به خودش فشار میاره بشینه اگه کسی اطلاعاتی در این زمینه داره ممنون میشم در اختیارم بزاره😙😙😙😙

من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.
من همون چندروبه چهارماه روي مبل راحتي ميشوندم وخودش تكيه ميدادفقط زودبلندش ميكردم تاخسته نشه

ممنون عزیزم منم خیلی کوتاه تو بغلم میشونمش میترسیدم بهش آسیبی بزنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم پسر منم خیلی تلاش میکنه بلند بشه. روسینه خیلی جست وخیز میکنه. اما هنوز زوده برا نشستن. دختر اولم تو ۷ ماه نشست

خداوندا تومی دانی که من دلواپس فردای خودهستم.مبادا گم کنم راه قشنگه آرزوهارا.مبادا گم کنم اهداف زیبا را.مراتنها تو نگذاری خداوندا. خداوندا.🙏💖💖💖💖💖💖💖
سلام عزیزم پسر منم خیلی تلاش میکنه بلند بشه. روسینه خیلی جست وخیز میکنه. اما هنوز زوده برا نشستن. دخ ...

نشستن بدون کمک نه منطورم اینه توی بغلم به حالت نشسته قرارش بدم

نشستن بدون کمک نه منطورم اینه توی بغلم به حالت نشسته قرارش بدم

بازم نزار هنوز زودهه

خداوندا تومی دانی که من دلواپس فردای خودهستم.مبادا گم کنم راه قشنگه آرزوهارا.مبادا گم کنم اهداف زیبا را.مراتنها تو نگذاری خداوندا. خداوندا.🙏💖💖💖💖💖💖💖

[QUOTE=67945227]ممنون عزیزم منم خیلی کوتاه تو بغلم میشونمش میترسیدم بهش آسیبی بزنم[/QUOTEنه ديگه چندهفته ديگه كامل خودش ميشينه بازي ميكنه خسته بشه باصورت ياازپهلوخودشوميندازه فقط حواست باشه جلوشوكناراش باشت باچيزنرم بزاري اذيت نشه

[QUOTE=67945227]ممنون عزیزم منم خیلی کوتاه تو بغلم میشونمش میترسیدم بهش آسیبی بزنم[/QUOTEنه ديگه چند ...

ممنون خیالم راحت شد خیلی دوست داره بشینه وقتی به حالت نشسته بغلش میکنم کلی بازی میکنه ولی میترسیدم واسه اش زود باشه و آسیب ببینه