2777
2789
عنوان

کنترل وزن در بارداری

258 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها. من ماه چهار رو تموم کردم اول حاملگی 77 بودم الان 73 شدم تهوع زیاد نداشتم ولی اشتهام به شدت کم شده بود. الان اشتهام برگشته ولی همون 73 موندم. از کی باید وزن اضافه کنم. به بچم آسیب نزنه این وضعیت. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تو همه مکملاتو بخور غذاو میان وعده هاتم بخور.کم کم وزن میگیری.من از ماه ۶ به بعد وزن گرفتم.نگران نباش نی نی خودش رشد میکنه.

خداجونم مراقب سه تا عشقای‌ زندگیم باش ،دوقلوهام و باباشون😚😚😚

بک کلام ختم کلام عزیزم وزن شما هییییییچ تاثیری رو وزن بچه نداره

وزن و قدرت و جون بچه به بند نافش و موقعیت جفت و خون رسانیش وابسته س

مادری بوده که لاغر و استخونی بوده و بچه چهار کیلویی به دنیا اورده از اونطرفم یکی که چاقی مفرط داشته بچش دو و خورده ای بوده

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر
اگه مواده مغذی میخوری و چاق نمیشی که خیلی خوبه بچتم رشد میکنه.قدت چنده؟

من قدم 157  و فوق العاده استعداد چاقی دارم.همیشه کنترل کردم. ولی الان که کنترل هم نمیکنم ولی بازم چاق نمیشم

نگران نباش عزیزم،  من وزنم ۷۵ بود الان ماه چهارم تموم کردم و تو ماه پنجم شدم ۷۸ دکترم کلی غر میزنه و دعوام میکنه که همه وزن کم میکنن تو چرا زیاد کردی، به من میگه رعایت کن برنج کم بخور نون نخور، مطمئنا اگر به بچه ضرر میرسوند انقدر غر غر نمیکرد، تازه دکتر من مرد و تحصیل کرده امریکاست، الکی بهت استرس نمیده

عزیزم میدونی که شما خیلی هم نباید ورن اضافه کنی با توجه به قد و وزنت که گفتی شاخص توده بدنیت بالاست...تا آخر بارداریت زیاد نباید وزن اضافه کنی وگرنه دچار اضافه وزن و چاقی میشی که اصلا خوب نیست

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر