2777
2789
عنوان

سفر به لرستان

629 بازدید | 13 پست

سلام خانما ما الان دورود هستیم میشه جاهای دیدنی بگین کجاست ؟ ابشار بیشه بخواییم بریم چطوری باید رفت ؟ چندساع ت پیاده روی داره ؟ از خرم‌ اباد چند ساعت تا ابشار بیشه ؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره عزیزم من فقط خرم آباد و بلدم 

خرم آباد قلعه فلک الافلاک و حمام گپ تفریحی خواستی بام لرستان هست که سعی کنید شب برید عزیزم شب هاش خیلی قشنگه دریاچه کیو رو حتمآ برید 

انشالا سفر خوبی داشته باشید گلم😍

آره عزیزم من فقط خرم آباد و بلدم  خرم آباد قلعه فلک الافلاک و حمام گپ تفریحی خواستی بام لرستان ...

ممنون عزیزم ، دریاچه کیو کجاست و چقدر مسافت ؟چقدر پیاده روی داره ؟ خیلی دوست داشتم برم دریاچه گهر ولی فک‌کنم نمیشه میگن ۵ ساعت پیاده دوی ؟؟؟

ممنون عزیزم ، دریاچه کیو کجاست و چقدر مسافت ؟چقدر پیاده روی داره ؟ خیلی دوست داشتم برم دریاچه گهر ول ...

دریاچه کیو داخله شهره عزیزم پیاده روی نداره اطرافش هم همش جای پارک ماشین هست دریاچه گهر هم نزدیکه درود رفتنش سخته آره پیاده روی زیاد داره ولی من نرفتم گلم اگه دریاچه گهر بخوای بری باید 3 روز رو بزاری واسه اونجا اذیت میشی بخوای بری و بگردی