مامان_آترين مدیر استارتر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 477 عنوان بچه ها بيبي چك مديكور احتمال خطا داره؟الان واسه من هاله انداخت يعني باردارم؟ 128 بازدید | 7 پست دعا كنيد استرس گرفتم 1397/06/10 | 09:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_آترين مدیر استارتر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 477 اگه بلافاصله بیفته یعنی مثبته فرقی نمیکنه هر مارکی باشه كمرنگ افتاده
👈_یخ_ناز_هستم_💃_💞 عضویت: 1395/04/31 تعداد پست: 9696 زیر 5دقیقه هاله انداخت...؟؟برای من کاذب داشت همون روز پری شدم امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
مامان_آترين مدیر استارتر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 477 زیر 5دقیقه هاله انداخت...؟؟ برای من کاذب داشت همون روز پری شدم همون ثانيه اي كه زدم اون خط هم افتاد واي يعني احتمال خطا هم داره كه واسه شما كاذب شد؟
👈_یخ_ناز_هستم_💃_💞 عضویت: 1395/04/31 تعداد پست: 9696 همون ثانيه اي كه زدم اون خط هم افتاد واي يعني احتمال خطا هم داره كه واسه شما كاذب شد؟ مدیکور احتمال خطا داره تازه من به همسرمم گفت😖بعد به مدیکور دیگه زدم منفی شد برای منم زود هاله انداختاز اونموقع ددیگه دوتا بی بی باهم میزنم هر موقع هردوش مثبت بشه اطمینان میکنم امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
🌟dina345🌟 عضویت: 1396/02/23 تعداد پست: 4037 من به مدیکور بیشتر از همه اعتماد دارم واسه بارداری خودمم اول با مدیکور فهمیدم.ولی این مدت پریود نمیشدم یه مارک دیگه گرفتم تا امتحان کردم زود دو خط شد رفتم باز مدیکورو گرفتم اون منفی نشون داد آزمایش خون دادم اونم منفی بود.
nafisss عضویت: 1397/01/03 تعداد پست: 2413 همون ثانيه اي كه زدم اون خط هم افتاد واي يعني احتمال خطا هم داره كه واسه شما كاذب شد؟ این حالت یعنی مثبته کمرنگیش مهم نیسحالا واسه اطمینان بیشتر چند روز دیگه ازمایش بده چون کمرنگه احتمالا اولاشه خیلی بتات کم باشه هفته ۳ و ۴برا منم کمرنگ بود هاله طور بود بتام ۱۵۰ بود بعد از دوهفته ۴۶۰۰۰ شد