2777
2789
عنوان

بچه ها کسایی که بلدن تعیین جنسیت کنن میشه لطفابیاین😘😘😘😘😘😘😘

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 44 پست
فردامیخوابرم سونوان تی بنظرتون مشخصه

صد در صد نمیگن احتمالی میگن 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
چ جالب یعنی واقعا صحت داره؟من نبض دست راستم خیلی محکمتره انگار میخواد بپره 

برای منو یه ماما گرفت گفت صد در صد پسره سونو هم رفتم گفت پسره

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توروخدابچه هاهمگی برام دعاکنید ازالان استرس گرفتم شماروبه شب تولدامام موسی کاظم دعام کنیدتامنم دوخانواده روبه ارزوشون برسونم

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷
برای منو یه ماما گرفت گفت صد در صد پسره سونو هم رفتم گفت پسره

براشما چند هفته جنسیت رو سونو مشخص کرد

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شمارش معکوس برای گرفتن دستای پرنسس زمستونیم.اللهم صل علی محمدوآل محمد.عشقم بدنیا اومد.پرنسس الان ۶ سالشه   .شکرت خدا.مامان بی صبرانه منتظر قدم‌های نازت تو هست پرتقال شیرینم.

توروخدابچه هاهمگی برام دعاکنید ازالان استرس گرفتم شماروبه شب تولدامام موسی کاظم دعام کنیدتامنم دوخان ...

ان شاءالله عزیزم .من برات صلوات میفرستم شما هم برامن دعا کن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شمارش معکوس برای گرفتن دستای پرنسس زمستونیم.اللهم صل علی محمدوآل محمد.عشقم بدنیا اومد.پرنسس الان ۶ سالشه   .شکرت خدا.مامان بی صبرانه منتظر قدم‌های نازت تو هست پرتقال شیرینم.

براشما چند هفته جنسیت رو سونو مشخص کرد

۱۸هفته 

۱۸هفته 

بسلامتی قدمش خیر باشه ان شاءالله

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اتفاقا واسه منم اینطوریه.تازه ماه اول بارداری هستم

منم ماه سوم هستم .تعجب کردم وقتی دیدم نبض دوتا دستم چقد با هم فرق داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به سلامتی عزیزم..این سونو چی هست..؟قبل از غربالگری نشون میده؟قبل از ۱۳ هفتگی؟ کجا رفتی؟

سلامت باشی عزیزم همون سونوی غربالگریه از۱۱هفته تا۱۳ هفته میتونی انجام بدی من گذاشتم ۱۳ هفته رفتم که جنسییتشم معلوم شه

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷