عزیزم مشخصات دیگه و علایم دیگه تون رو میشه بگین ؟!
رشد زیاد موهای بدنم مخصوصا روی شکمم هم مو در آورده و اینکه حالت تهوع خیلی کم دارم اونم فقط عصرها وقتی که از خواب بیدار میشم.حرکت نی نی رو زود متوجه شدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نبض هر دوتا دستتون رو باهم مقایسه کنید اگه راست محکمتر بزنه پسره ،برای منو تو بهداشت قبل اینکه برم سونو امتحان کرد گفت پسره ،رفتم تعیین جنسیت سونوگرافی گفت صد در صد پسر
خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
رشد زیاد موهای بدنم مخصوصا روی شکمم هم مو در آورده و اینکه حالت تهوع خیلی کم دارم اونم فقط عصرها وقت ...
ببخشید من علایم هم دختر دارم هم پسر ، مثلا رشد موهای دست و پام کم شده ولی رشد موهای سرم خوب شده ، ویار و تهوع اصلا ندارم از همون اول ، حرکت نی نیم از هفته ۱۴ احساس میکنم و مخصوصا صبح ها و همش هم سمت راسته و ظاهرم بهتر شده ، جفتم هم تو سونو إن تی خلفی بوده