2777
2789
عنوان

بچه ها کسایی که بلدن تعیین جنسیت کنن میشه لطفابیاین😘😘😘😘😘😘😘

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 44 پست
من سردخترم نه سرمایی بودم نه گرمایی ولی سراین سردم میشه وقتی جلوی کولرمیمونم بایدپتوبه خودم بندازم ب ...

معمولا دوتا حاملگی باهم فرق داره 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
عزیزم مشخصات دیگه و علایم دیگه تون رو میشه بگین ؟!

رشد زیاد موهای بدنم مخصوصا روی شکمم هم مو در آورده و اینکه حالت تهوع خیلی کم دارم اونم فقط عصرها وقتی که از خواب بیدار میشم.حرکت نی نی رو زود متوجه شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نبض هر دوتا دستتون رو باهم مقایسه کنید اگه راست محکمتر بزنه پسره ،برای منو تو بهداشت قبل اینکه برم سونو امتحان کرد گفت پسره ،رفتم تعیین جنسیت سونوگرافی گفت صد در صد پسر

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
عزیزم بنظرت جنسیت این یکی بچم چیه

یکم از علائمت بگو 

رشد زیاد موهای بدنم مخصوصا روی شکمم هم مو در آورده و اینکه حالت تهوع خیلی کم دارم اونم فقط عصرها وقت ...

ببخشید من علایم هم دختر دارم هم پسر ، مثلا رشد موهای دست و پام کم شده ولی رشد موهای سرم خوب شده ، ویار و تهوع اصلا ندارم از همون اول ، حرکت نی نیم از هفته ۱۴ احساس میکنم و مخصوصا صبح ها و همش هم سمت راسته و ظاهرم بهتر شده ، جفتم هم تو سونو إن تی خلفی بوده 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
ببخشید من علایم هم دختر دارم هم پسر ، مثلا رشد موهای دست و پام کم شده ولی رشد موهای سرم خوب شده ، وی ...

علائمت مثل منه 😊

ببخشید من علایم هم دختر دارم هم پسر ، مثلا رشد موهای دست و پام کم شده ولی رشد موهای سرم خوب شده ، وی ...

عزیزم زیاد نمیشه به علائم دل بست  اگه الان سونو بری مشخصه که نی نیت چیه.انشالله همونی باشه که دلت میخواد

نبض هر دوتا دستتون رو باهم مقایسه کنید اگه راست محکمتر بزنه پسره ،برای منو تو بهداشت قبل اینکه برم س ...

چ جالب یعنی واقعا صحت داره؟من نبض دست راستم خیلی محکمتره انگار میخواد بپره 

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شمارش معکوس برای گرفتن دستای پرنسس زمستونیم.اللهم صل علی محمدوآل محمد.عشقم بدنیا اومد.پرنسس الان ۶ سالشه   .شکرت خدا.مامان بی صبرانه منتظر قدم‌های نازت تو هست پرتقال شیرینم.

فردامیخوابرم سونوان تی بنظرتون مشخصه

چند هفته ای؟

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شمارش معکوس برای گرفتن دستای پرنسس زمستونیم.اللهم صل علی محمدوآل محمد.عشقم بدنیا اومد.پرنسس الان ۶ سالشه   .شکرت خدا.مامان بی صبرانه منتظر قدم‌های نازت تو هست پرتقال شیرینم.

اینقدر علایم متضاد دختر پسری با هم داشتم که کلا گیج شدم دیگه 😂😂

والا منم هرکی میپرسه علائم میگم طرف گیج میشه 

من تهوع ناشتا زیاد دارم ،ترش و شیرین دوست دارم موهای دست و پام کم شده کم خوابم ،چاق هم نشدم 😐