2777
2789

این روی دلم مونده بود، گفتم بگم شما هم نظرتون رو بگیید، من خودم چند بار شده مهمون داشتم مثلا برای يه روز یا چند روز  بعد دفعه بعد که ما رفتيم شهر همونایی که مهمونم شده بودن ،( من خودم خیلی ملاحظه میکنم زیاد جایی نميمونم) 

اینقدددددر برامون سنگ تموم میزارن که من شرمنده میشم که ای وای من یک چهارم اينا از خودشون پذیرایی نکردم چرا اينا اينطوري میکنن؟؟؟!!!  به خدا خودم شب از وجدان درد خوابم نبرده هنوزم اون حس بد رو دارم شماها تجربشو دارين؟؟؟  

ميشه برای آرامش زندگیم و حاجت رواییم يه صلوات مهمونم کنید   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو روز شهر فامیلای همسرم موندیم خیییلی سنگ تموم گذاشتن خیلی مهمان نوازن واقعا اونام که اومدن ما کم نزاشتیم

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

خوبه كه حالشو ببر واسه من نه پيش نيومده من بيشتر سنگ تموم ميذارم 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

برا من برعکسش پیش اومده مهمان اومده چند روز با جان و دل پدیرایی کردم خودم رفتم یک وعده نصف منم پذیرایی نکردن

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

بله اصفهان رفتیم واقعا عالی بود قراره چند وقت دیگه بیان نگرانیم اینه ک نتونم جبران محبتاشونو بکنم 

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم