2777
2789
عنوان

به نظرتون من باید ناراحت بشم

150 بازدید | 12 پست

دوستان من یه دختر یه ساله دارم که خیلی اذیت میکنه فقط میخواد بذاریش زمین بازی کنه تو بغل واینمیسته از قضا عروسی دعوت شدیم من همش مجبور بودم دخترمو بچرخونم بیقراری میکرد زن داداشمم بود مامانم به زن داداشم گفت یگانه اصلا واینمیسته دخترم خسته شد از بس گردوندش زن داداشم گفت پسر من اینجوری نیس من تا حالا بدون وضو به بچم شیر ندادم واسه همینه. من جوابشو ندادم به نظرتون میبایست جواب بدم پسر اون دو ماه از دختر من کوچیکتره 

حرفش خوب نبود ولی ولش کن کش پیدا نکنه باهاشم رسمی تر برخورد کن که دیگه اینجور چیزا نگه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی داره با وصو یا بی وضو ...

همه بچه ها که مثل هم نیستن 

من بودم ناراحت میشدم اما جواب نمیدادم 

جواب ابلهان خموشی ست 

بذار فک کنه خیلی باحاله

توروخدا یه صلوات بفرستین خونه دار بشیم ما هم ❤😍                      بهترین جای دنیا جاییه که راحت بشه صدای قلبتو صدای نفسهاتو شنید مثل بغلت ❤😍                                                         تیکر سالگرد ازدواجمونه 🥳🎂

اخه من اصلا اهل جواب دادنم نیستم من اگه ازش بپرسم بچت این غذا رو مبگیخوره دل درد میشه تو چه کار میکنی بعدش میخوام مثلا به یگانه بدم اگه دل درد شد بدونم چه کار کنم جلوم چیزی نمیگه بعد میره خونه با داداشم دعوا میکنه که من چرا همچین چیزی گفتم اونم میاد با مامانم بحث میکنه که جلوی منو بگیره

ناراحت نباشید.

منم سعی کردم بدون وضو به پسرم شیر ندم ولی همیشه یه جایی میرم باید دنبالش برم بغل کنم بگردنمش.از بس که دوست داره راحت باشه وهمه جا سر بزنه دیوونه میشم تو جمع.الانم نزدیک سه سالگیشه.

بهار خودتی خخخخخ بچه ها سراغتو میگرفتن

بچه ها کین از بس توهین و تهمت شنیدم واقعا دیگ جرعت نمی کردم جایی کامنت بزارم فقط و فقط میتونم بگم امیدوارم ب سر همه اونایی ک انقد راحت بهمذچیزرگفتن بیاد

زنی که 👧 خرج داره ارج داره