دوستان من یه دختر یه ساله دارم که خیلی اذیت میکنه فقط میخواد بذاریش زمین بازی کنه تو بغل واینمیسته از قضا عروسی دعوت شدیم من همش مجبور بودم دخترمو بچرخونم بیقراری میکرد زن داداشمم بود مامانم به زن داداشم گفت یگانه اصلا واینمیسته دخترم خسته شد از بس گردوندش زن داداشم گفت پسر من اینجوری نیس من تا حالا بدون وضو به بچم شیر ندادم واسه همینه. من جوابشو ندادم به نظرتون میبایست جواب بدم پسر اون دو ماه از دختر من کوچیکتره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه من اصلا اهل جواب دادنم نیستم من اگه ازش بپرسم بچت این غذا رو مبگیخوره دل درد میشه تو چه کار میکنی بعدش میخوام مثلا به یگانه بدم اگه دل درد شد بدونم چه کار کنم جلوم چیزی نمیگه بعد میره خونه با داداشم دعوا میکنه که من چرا همچین چیزی گفتم اونم میاد با مامانم بحث میکنه که جلوی منو بگیره
منم سعی کردم بدون وضو به پسرم شیر ندم ولی همیشه یه جایی میرم باید دنبالش برم بغل کنم بگردنمش.از بس که دوست داره راحت باشه وهمه جا سر بزنه دیوونه میشم تو جمع.الانم نزدیک سه سالگیشه.
بچه ها کین از بس توهین و تهمت شنیدم واقعا دیگ جرعت نمی کردم جایی کامنت بزارم فقط و فقط میتونم بگم امیدوارم ب سر همه اونایی ک انقد راحت بهمذچیزرگفتن بیاد