2777
2789
يعني سگ و شير و گاو تربيت ميشن اين مردانه😆

اب پاکی رو‌ریختی رو دست همه 😁😂😂😂😂😂

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم والا

هروقت تونستم شوهر خودمو مطیع کنم ب توام خبر میدم

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
یکی از مهم ترین راه های جذب شوهر فقط همینه  به خودت برسی و مهربون باشی  اون خودش میاد ...

چ سختتتتت 

آقا امام زمان عج برا سلامتی شما قرآن میخونم شما هم  درپیشگاه حق برا سلامتی فرزندم دعا کنید به موقع وسالم بدنیا بیاد. قطعا فرزندی که دعای ولی  عصر عج همراهشه هم سالمه هم زیبا.نینی سایتیای عزیز محتاج دعاتونم. 

هر اقایی یه قلقی داره... همه ک مث هم نیستن  

من شوهرم کلا مطیعه ولیخب اگرم چیزی بخام ازش قشنگ فهمیدم ک چطور راضیش کنم ؛))

ولی من فقط فدای اون لحظه ای میشم که تو میخندی و چال لنتی روی گونه ت رو به رخم میکشی عشق من    

کارای اونا رو ببینی و مهربون باشی یا خداااا چ سخت

آقا امام زمان عج برا سلامتی شما قرآن میخونم شما هم  درپیشگاه حق برا سلامتی فرزندم دعا کنید به موقع وسالم بدنیا بیاد. قطعا فرزندی که دعای ولی  عصر عج همراهشه هم سالمه هم زیبا.نینی سایتیای عزیز محتاج دعاتونم. 

بهش نفهمون که میخوای مطیع تو بشه چون اگه بفهمه سعی میکنه سر باز بزنه مرد سالاری راه بندازه چون فک میکنن مردونگیش خطشه دار شده ... سیاست داشته باش 

و هر چیزی گفت بگو آره تو راست میگی فکر خوبیه (فوری مخالفت نکن ) اما به نظرمن یا اما بهتر نیست بجاش فلان کارو بکنیم ؟؟ اونموقع حرف حرف تو میشه اما اون فک میکنه که تصمیم آخرو خودش گرفته 

توروخدا یه صلوات بفرستین خونه دار بشیم ما هم ❤😍                      بهترین جای دنیا جاییه که راحت بشه صدای قلبتو صدای نفسهاتو شنید مثل بغلت ❤😍                                                         تیکر سالگرد ازدواجمونه 🥳🎂