باردارم دوقلو. از اول بارداری خیلی موانع جلو راهم بود. اکثر مواقع یا شوهرم خونه نبود یا به فکر خودشو خانوادش بود. الانم ده روزه رفته شمال برای ختم پدر بزرگش ک فوت کرده. اما خیلی کم زنگ میزنه. من نتونستم برم چون دکتر ممنوع کرده برام. شوهر بی مسئولیت کی داشته؟ حتی یه زنگ نمیزنه.از بی شوهری تو بارداری خستم.
اره عزیزم صبور باش .ان شالله عشق بچه ها تو خونه میخکوبش کنه .الان دوتا دسته گل میخوان بیان تو این دنیای کثیف و بی وفا به امید شما .فقط صدای تو و صدای قلب تو رو شنیدن .
صبر کن و محبت کن و امیدوار باش .
هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه دیگه.هرچقدرم باهاش صحبت کردم بهم محبت کنه دوسم داشته باشه تو گوشش نرفت که نرفت.ولی آدم که به خاطر اینجور چیزا نمیتونه زندگیشو خراب کنه مجبوریم تحمل کنیم.چون اطرافم شوهرایی رو میبینم که به زناشون علنی خیانت میکنن یا سرکار نمیرد به این نتیجه میرسم شوهر بی محبتم باز خیلی از اونا مرد تر و سرتره
من یه دختر ۷ ساله دارم گلم 😙😙😙😙 دیگه زندگیه دیگه...یه وقتایی هم اینجوری میگذره . ان شاءال ...
خب پس میدونی آرامشی ک شوهر میده تو بارداری چیه. الان کل تابستون ی هفته ام نبوده. ب خدا وقتی ام بوده خواب بوده چون از جاهای دیگه خسته میشه خونه میخوابه. کنم چون استراحت از صبح تا شب رو تختم بدون هم زبون.