lilibanu مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 49 عنوان سلام دوستان كسي از تكنيك دفتر چهل برگ براي قانون جذب استفاده كرده؟ 2577 بازدید | 33 پست سلام دوستان كسي از تكنيك دفتر چهل برگ براي قانون جذب استفاده كرده؟ 1397/06/09 | 16:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
8288 عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 19542 چندتااااا تاپيك ميزني خودتو دوس داشته باش از تو فقط یدونه هست✨🤍
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 تو هیچ کدوم از تاپیک ها هم درست جواب نمیدی که میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏
barbi22 عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 1134 چی هست؟منو بلایکین گم نگنم اونی که ازهمه بیشترمیخنده ازهمه بیشترغم داره...
نعیما_جون عضویت: 1395/06/25 تعداد پست: 812 چیه یه توضیح مختصر بده میشه برام یه صلوات بفرستین واقعا توی یه مسئله سختی گیر کردم که نیاز به دعای خیرتون دارم الهی از خدا هر چی میخواین بهتون بده ممنون عشقولیا
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8820 نه ،چطوره؟ 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 استارتر رفتی بازم تاپیک بزنی🤔🤔 میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 😩😩😩😩خدا شفا بده میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏
نعیما_جون عضویت: 1395/06/25 تعداد پست: 812 استارتر رفتی بازم تاپیک بزنی🤔🤔 یه سوال از امضات ؟ واقعا به اونچیزایی که میخوای رسیدی ؟ چند وقته که باهاش آشنا شدی ؟ جدی پیگیری میکنی یا نه الکی الکی میشه برام یه صلوات بفرستین واقعا توی یه مسئله سختی گیر کردم که نیاز به دعای خیرتون دارم الهی از خدا هر چی میخواین بهتون بده ممنون عشقولیا
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 یه سوال از امضات ؟ واقعا به اونچیزایی که میخوای رسیدی ؟ چند وقته که باهاش آشنا شدی ؟ جدی پیگیری میکن ... بله رسیدم بهش خیلی اعتقاد دارم میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏
lilibanu مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 49 یه سوال از امضات ؟ واقعا به اونچیزایی که میخوای رسیدی ؟ چند وقته که باهاش آشنا شدی ؟ جدی پیگیری میکن ... منم امتحان نكردم ميخواستم بدونم كسي تجربه شو داره؟
سپيدطلا عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 7216 چى هست كنجكاو شدم وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖