2777
2789

از اینکه اوضاع اقتصادی اینجوری شده نگرانم میترسم پول خرج کنم دیگه بدست نیاد،نه اینکه نداشته باشم ولی دیگه نمیتونم خرج کنم و لذت ببرم بر عکس قبل،همش میگم اگر یک اوضاع ضروری پیش بیاد به پول نیازه اصلا روحیم خوب نیست

مام می خواستیم بریم با این قیمتا واقعا به صرفه نیست حالا ندیده از دنیا بریم بهتره تا گشنه از دنیا بریم !!!!!!!

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تلاش کن خرج و مخارج رو حساب کتابی بری جلو یه مسافرت ۳روزه اگه بلد باشی چطوری خرج کنی واقعا واسه عوض شدن روحیه لازمه

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢
تلاش کن خرج و مخارج رو حساب کتابی بری جلو یه مسافرت ۳روزه اگه بلد باشی چطوری خرج کنی واقعا واسه عوض ...

مشکل حساب کتاب ندارم مخارج دستمه ولی با این وضعیت اصلا دلم یک جوری شده همش استرس قحطی اومدن دارم😫😫

مشکل حساب کتاب ندارم مخارج دستمه ولی با این وضعیت اصلا دلم یک جوری شده همش استرس قحطی اومدن دارم😫😫

قحطی😐مگه تو نوبت وایستادیم اگه شما بری جاتو یکی میگیره داریم با این بدبختی زندگی میکنیم حالا شما روز بری مسافرت بخدا هیچی نمیشه

منم از پول خرج كردن ميترسم. البته واسه خاطر اينه كه حقوقمونو چن وقته بموقع نميدن. روحيم از بي پولي خرابه. ازين كه پس اندازم صفره. ازينكه حقمو بهم نميدن. ولي هيچ وقت به مسافرت نه نميگم

منم دقیقا حس شمارودارم.کلا منصرف شدم .میترسم شرایط بدتر بشه که قطعا میشه

قطعا میشه اخه نری مسافرت که چی بشه اگه پس انداز میکنی و میدونی به مشکل خواهی خورد درست 

قحطی😐مگه تو نوبت وایستادیم اگه شما بری جاتو یکی میگیره داریم با این بدبختی زندگی میکنیم حالا شما رو ...

جامو کسی نمیگیره ولی تو مسافرت پول خرج میشه میترسم بعد یک چیز ضروری مثل قحطی دارو یا مواد غذایی پیش بیاد و دیگه پول کافی برای خرید نداشته باشیم