2777
2789

خواب های عجیب که دیدین خواب هایی که شیرین یا وحشتناک یا معنوی بوده یا خواب هایی که باعث حل شدن مسئله یا مشکلی شده  خلاصه هرچیزی که باعث شده خوابتون به یادتون بمونه☺

شاید در زمینه عالم خواب به نتایجی برسیم😁

من نه منم .نه من منم .پس من کیم ؟!!🤔😒

امروز خواب دیدم مردم بعد وقتی میخواستن بزارنم تو قب زنده شدم چندین با این خوابو دیدم فک کنم خدا میخواد راه درستو برم منظورم نماز و قران خودنه البته قران میخونم

خدااایا شکرت برا سلامتی نینیم ی صلوات میفرستی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثلا من یبار ی مشکل بزرگ داشتم یکی تو خوابم گفت چرا دعای توسل نمیخونی مطمعن باش مشکلت حل میشه وقتی بیدار شدم اولین بار بود رفتم دعای توسل خوندم واقعا معنیش قشنگه تا قبل خوابم یکبار دعای توسل نخونده بودم 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 

خواب دیدم مهمونیه خونمون همه اقوام دور و نزدیک هستن منم دارم تند تند چای میدم مامانم با مقنعه سیاه و لباس مجلسی نشسته هرچی میگفتم این چه وضعه برو مقنعه رو در بیار زشته گوش نمیداد

چند روز بعد داداش جوونم ۲۶ سالگی تو خواب ایست قلبی کرد و فوت شد

خدایا شکرت
هر موقع خواب مار سیاه میبینم کلی بعدش اذیت میشم 

چی میبنید دقیقا؟؟؟؟

خواب دست کم نگیرید

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم
هر موقع خواب مار سیاه میبینم کلی بعدش اذیت میشم 

مار سیاه نشونه دشمنه منم زیاد میبینم 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 
من همش خواب می بینم دارم عروسی میکنم همشم تو خواب استرس لباس عروس و آرایش دارم نمیدونم چرا همش این خ ...

مجردی 

من فقط یه بار تو زندگیم خوابم تعبیر شده

من قبلا با یه پسر دوست بودم که فوق العاده عاشقش بودم تو اوج خوشحالی و خوشبختیمون یه شب خواب دیدم که اون خیلی مغرور شده و خیلییی ساکت و سرد شده انگار که یه چیزی میخاست بهم بگه هرچقد بهش میگفتم بگو چیشده بگووو چی میخای بگی اصلن حرف نمیزد بعد یهو گوشیشو برداشتم دیدم با یه دختره دیگس

فکد کردم این خوابم الکیه ولی عیناً تعبیر شد

#نه_به_لایک
خواب دیدم مهمونیه خونمون همه اقوام دور و نزدیک هستن منم دارم تند تند چای میدم مامانم با مقنعه سیاه و ...

وای .... خدا برادرتون رو رحمت کنه 😔

من نه منم .نه من منم .پس من کیم ؟!!🤔😒