سلام بچه ها دلم گرفته من به خانواده شوهرم احترام میزارم جاری من بهم تهمت زد که با شوهرش یعنی برادر شوهرم رابطه دارم کلا فامیل فهمیدن متاسفانه دلم شکسته البته همه اونو لعن میکردن الان برادرشوهرم وزنش طوری رفتار میکنن وانمود میکنند من خرابم وهرزه ام چکار کنم نمیتونم به رفتار گندشون بی تفاوت باشم
ححابم را رعایت میکنم ما کلا تو فامیل بی حجابی و لاکچری نداریم من فقط احترام گذاشتم و قاب آمدن خونمون براشون کم نذاشتم از خونمون که رفت زنگ زد بهم گفت پاتو از زندگیم بکش بیرون فک کردی نمیدونم این همه احترام برا چیه
شوهرم اولش برخورد کرد ولی الان میگه قطع رابطه وکم محلی بهتره حتی به خانواده شوهرم گفته بود اگه مجبورم کنید بیام عروسیشون اسید میریزم تو صورت عروس یعنی تو صورت من آخرشم با پرویی اومد
ولی هر جا ما میرویم اگه باشم از ما دوری میکنن بدو بیرا میگن من که هیچ خرابکاری و هرزه گری نکردم چرا اینجور سرم میارن خیلی دلم گرفته مادر شوهرم زنگ زده که حواستون باشه اگه اومدین خونمون شهرستان اونا بفهمن نمیان من کاری نکردم😭
شوهرم اولش برخورد کرد ولی الان میگه قطع رابطه وکم محلی بهتره حتی به خانواده شوهرم گفته بود اگه مجبورم کنید بیام عروسیشون اسید میریزم تو صورت عروس یعنی تو صورت من آخرشم با پرویی اومد