ديگه ازش خسته شدم بردار شوهرمو شوهرم مخارجه خونرو ميدن .بعد خاهر شوهرم داره جهيزيه ميخره رفته سرويس ظرف شيش نفره قيمت كرده هفت ميليوني گفته من همونو ميخام سه دستشوووو😐😐😐بعد هر موقه هم ب شوهرم ميگم ما وضعيت ماليمون در اون حد نيس بهم ميگه دخالت نكن و مادرشوهرمم عجيب پشتشه و از پسراش ميگيره متاسفانه باهاشون زندگي ميكنم و از زياد خواهيشون خسته شدم و نميتونم شوهرمو كنترل كنم اينطوري پوللاشو خراب نكنه اخه اصن ب من پولي نميده ولي ب خاهراش واسه اينجور كاراي بيخود ميده تازه جهيزيشم تو اين گروني همشو بوش گرفته همش بهش نفرين ميكنم كه موقعيتمونو درك نميكنه😭😭😬😬😬😬😬😭😭😭😭😭😭😭😭
جهيزيه ي صدميليوني تو اين گروني فك كنم يه جهاز خيلي معمولي باشه هااااا
خودم دستم تو قيمتاست دارم جهاز ميخرم
آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد آره دقيقا با خودتم دوست عزيز به خودت بگير دقيقا بدون حسمون دو طرفه ست منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اوف جای توبودم شوهرم به خاطر جر خوردن باید میبردن بخیه
یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی
عزيزم. فقط برقياشو عيد گرف صدتومن هنوز بقيرو نگرفته انشاله خيرشونو نبينه چون من خرج لباسه خودمم نميك ...
آهان پس كه اينطور
حق داري عزيزم بزن لهش كن
آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد آره دقيقا با خودتم دوست عزيز به خودت بگير دقيقا بدون حسمون دو طرفه ست منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه