2777
2789

ديگه ازش خسته شدم بردار شوهرمو شوهرم مخارجه خونرو ميدن .بعد خاهر شوهرم داره جهيزيه ميخره رفته سرويس ظرف شيش نفره قيمت كرده هفت ميليوني گفته من همونو ميخام سه دستشوووو😐😐😐بعد هر موقه هم ب شوهرم ميگم ما وضعيت ماليمون در اون حد نيس بهم ميگه دخالت نكن و مادرشوهرمم عجيب پشتشه و از پسراش ميگيره متاسفانه باهاشون زندگي ميكنم و از زياد خواهيشون خسته شدم و نميتونم شوهرمو كنترل كنم اينطوري پوللاشو خراب نكنه اخه اصن ب من پولي نميده ولي ب خاهراش واسه اينجور كاراي بيخود ميده تازه جهيزيشم تو اين گروني همشو بوش گرفته همش بهش نفرين ميكنم كه موقعيتمونو درك نميكنه😭😭😬😬😬😬😬😭😭😭😭😭😭😭😭

جهيزيه ي صدميليوني تو اين گروني فك كنم يه جهاز خيلي معمولي باشه هااااا

خودم دستم تو قيمتاست دارم جهاز ميخرم

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جهيزيه ي صدميليوني تو اين گروني فك كنم يه جهاز خيلي معمولي باشه هااااا خودم دستم تو قيمتاست دارم جه ...

دقیقااااا

ما که تازه جهاز گرفتیم فقط درک میکنیم  

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
جهيزيه ي صدميليوني تو اين گروني فك كنم يه جهاز خيلي معمولي باشه هااااا خودم دستم تو قيمتاست دارم جه ...

عزيزم. فقط برقياشو عيد گرف صدتومن هنوز بقيرو نگرفته انشاله خيرشونو نبينه چون من خرج لباسه خودمم نميكنم كه خانوم تمومه وسايلش بوش باشه😭😭😭

اوف جای توبودم شوهرم به خاطر جر خوردن باید میبردن بخیه

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

خدا صبرت بده، چرا خونت رو جدا نمیکنی تو 😡

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

ساعت 4:30 صب!!! 

بابا بیخیال دور از جون سکته میکنی بخواب فردا بیا حرفشو بزن 

یـک عمـــر اگـر روزه بگیریـم و بگیریـد و بگیرنـد...همتـا نشـود بـا عطـش خشـک دهـان علی اصغـر...
عزيزم. فقط برقياشو عيد گرف صدتومن هنوز بقيرو نگرفته انشاله خيرشونو نبينه چون من خرج لباسه خودمم نميك ...

آهان پس كه اينطور

حق داري عزيزم  بزن لهش كن  

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

مسکل استارتر اینه که شوهرش باید خرج کنه ....واقعا زور داره پولی که خرجی زندگی خودشون بشه واسه دیگران خرج بشه

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
عزيزم. فقط برقياشو عيد گرف صدتومن هنوز بقيرو نگرفته انشاله خيرشونو نبينه چون من خرج لباسه خودمم نميك ...

ببین گلم تقصیر خواهرشوهرت نیست تقصیر شوووهرته ک تو رو ادم حساب نمیکنه بعد کلی جنگ و دعوا ب این نتیجه رسیدم شرایط منم مثل تو بود

باردار نیستم،تیکر کاهش وزنمهتاریخ شروع. 97/8/1  دعا کنین اینبار بتونم.شروع--->76.5---->75.2---->