2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه اولشه

روز نزار بخوابه زیاد

دختر من شیش هفت ماهگی به بعد یه کم بهتر شد

الان ده ماهه بیست دقیقه پیش خوابید

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
من مشاور شیردهی بهم گفت سینه حداکثر ۲۰ دقیقه برای شیر خوردن بعدش بچه رو عادت ندید به باری با سینه و ...

من خو یه سره شیر نمیخوره 

کوچیکتر بود اره سر 20 دقیقه ول میکرد الان یکم بازی میکنه یکم میخنده باز میخوره خیلی طول میکشه

بچه های من ۱۰شب دیگه خابن اولی سه سالشه پسرم چهارماهشه چون خودمنم هرشب همون موقع خاموشی وخابیم،،،امشبم اوناخابن مندبدخوابیم گرفته

بچه هام تنها دلخوشی زندگیمن😍😍
ان شالله یکی بیاد تو دامنت ❤❤❤❤

یکی دارم بزرگ شده مدرسه میره😁 ولی در کل عاشق بچه های زیر سه ساله ام غش میکنم براشون

هر چیزی که به قیمت از دست دادن آرامش توتموم بشه،زیادی گرونه!!!رهاش کن...
خو کوچیکش بیاد بازم

ممنون ولی فعلا شرایطش و ندارم منتظرم نی نی دوستم مهر به دنیا بیاد یه وقتایی برم پیشش یا بیارمش خونم اونم نفس بکشه😍😍

هر چیزی که به قیمت از دست دادن آرامش توتموم بشه،زیادی گرونه!!!رهاش کن...
مال من هرکارش کنم 11 میخوابه که دیگه تا صب یه سره بخوابه

خداروشکر پسرمنم تا صبح یکسره خوابه اما نهایت 8بیدار میشه صبحونه میخوره باز میخوابه.طول روزم هر دو سه ساعت یکبار میخوابه.البته تو روز بعضی وقتها دلش نمیخواد بخوابه یه کوچولو لج میکنه بعد میخوابه