2777
2789

واسه دختر منم دندون اولش یک ماه اذیتش کرد...آبریزش شدید داشت.ورم لثه و تب و بی قراری...

واریییی خیلی سخته.البته خیلی از بچه ها هم راحت دندون در میارن 

❤❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقتشه؟

ده ماهشه سه شب تب کرد ورم لثه و آبریزش بینی البته شب قبلشم خواب دیدم داره دندان در میاره ولی الان ده روز گذشته هیچ اثری نیست میخوام بدونم پروسش طولانی یا کلا سرما خورده بوده تب کرده

بخدا اینجا هر پستی درمورد خیانته رو بیشتر جواب میدن تااینکه بخوان بهم دیگ کمکی کرده باشن تجربه هاشون ...

واقعا همینطوره منم سوالمو دوبار پرسیدم تا شما لطف کردین جواب دادین واقعا اسمشو باید بگذارند مادرشوهر یار فقط کافیه بگی مادرشوهر خدا ذلیلت گنه هزار تا لایک میخوره

عزیزم الات دختر منم ۲سال و ۳ ماهشه از ۲۹ ام سرماخورده شد پروسه درمان رو داشت طی میکرد و خوب میشد ک ی دفه از دیشب تب میگیره و ول میکنه درجه ک میزارم زیر بغلش ۳۶.۵ نشون نیده انگار در واقع تب نیس اما پیشانیش داغه داغ 

واقعا ننیدونم این تب چیه،مال سرماخوردگیه یا دتدون

چون از دیشب بی اشتها شده

شیر و خیار �🥒🥒🥒🥒🥛🥛🥛🥛🥛    اینم امضای ی مامان خیلی نگران ک واسه اینکه بچم شیر و با ی خیار همزمان خورد ۴ تا تاپیک زدم و همه میگفتن قَضیه شیر و خیار چیه🙃اینو امضام کردم ک یادم نره چقد واسش زحمت کشیدم و اگ روزی نبودم دخترم با خوندن اینا بدونه ک چقد دوسش داشتم و همیشه نگرانش بودم...دختر نازم خیلی مامان دوست داره توام بزرگ شدی منو دوس داشته باش و اگ هزاربار گنجشک نشون دادم و گفتم این چیه بگو گنجشک گنجشک گنجشک همونجور  ک من حاضرم ۱۰۰۰بار تاپیک شیر و خیار بزنم ولی کاریت نشه.😢😢😢😢

اگ سرفه و عطسع نداشته ب احتنال زیاد سرماخوردگی نیس و دندونه

شیر و خیار �🥒🥒🥒🥒🥛🥛🥛🥛🥛    اینم امضای ی مامان خیلی نگران ک واسه اینکه بچم شیر و با ی خیار همزمان خورد ۴ تا تاپیک زدم و همه میگفتن قَضیه شیر و خیار چیه🙃اینو امضام کردم ک یادم نره چقد واسش زحمت کشیدم و اگ روزی نبودم دخترم با خوندن اینا بدونه ک چقد دوسش داشتم و همیشه نگرانش بودم...دختر نازم خیلی مامان دوست داره توام بزرگ شدی منو دوس داشته باش و اگ هزاربار گنجشک نشون دادم و گفتم این چیه بگو گنجشک گنجشک گنجشک همونجور  ک من حاضرم ۱۰۰۰بار تاپیک شیر و خیار بزنم ولی کاریت نشه.😢😢😢😢