2789
عنوان

اقا این طبیعیه😞؟

176 بازدید | 8 پست

دخترم الان ۱۶ ماهشه شیرش میدم دو دوره پریود شدم اینماه نشدم باردارم نیستم لازمه برم دکتر یا طبیعیه تو شیردهی؟

دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من شنیدم طبیعی هست

خدا کنه اصلا حوصله دکتر رفتن و سونو و ... ندارم دیگه

دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند
شما یه بی‌بی‌چک هم تست کنی بد نیست

الان تقریبا یک هفتس از موعدم گذشته دیشب یکی گذاشتم منفی بود حالا باز فردا میذارم اخه کاریم نکردم ادم به خودش شک میکنه😁

من شنیدم طبیعی هست

منم وسطا شدم گفتن طییعیه. آزمایش و سونو هم دادم کلی پول خرج کردم. آخرش هیچی. تو شیر دهی تو یه ماه سه بار پریود شدم. الکی هزینه نکن. طبیعیه. آبجیم گفت شاید باردار شده بودی یه دفه ای سقط شده. چه میدونم. هرکی یه چیزی میگه. از ضعیف شدن بدنم هستا

منم وسطا شدم گفتن طییعیه. آزمایش و سونو هم دادم کلی پول خرج کردم. آخرش هیچی. تو شیر دهی تو یه ماه سه ...

اره منم فکر کنم به خاطر اعصابمه دخترم شبا نمیخوابه روزام سرکارم کلا داغونم

ایشالا که طوری نیست

وای نهههه اگه چیزی باشه که میمیرم