2821
2789
عنوان

خانم های نوزاد دار بیان یدقعه لطفا

385 بازدید | 89 پست

سلام. خانم های عزیز. بچم الان یه ساعت نع شیر خشک میخوره نه شیر خودمو. شوهرمم شب کاره. تو رو خدا راهنماییم کنید. الان ۱۲ دهم همین ماه ۴ ماهش تموم میشه چیزی بجز شیر هست که بهش بدم الان بخوره و ضرری نداشته باشه براش. تو رو خدا فقط از راهنمایی اطمینان خاطر داشته باشید.ممنون میشم

خداوندا تومی دانی که من دلواپس فردای خودهستم.مبادا گم کنم راه قشنگه آرزوهارا.مبادا گم کنم اهداف زیبا را.مراتنها تو نگذاری خداوندا. خداوندا.🙏💖💖💖💖💖💖💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اشتها ندارشاید

نه عزیزم الان ۲ ساعته نخورده گریه میکنه انگار به میلیش نیست 

خداوندا تومی دانی که من دلواپس فردای خودهستم.مبادا گم کنم راه قشنگه آرزوهارا.مبادا گم کنم اهداف زیبا را.مراتنها تو نگذاری خداوندا. خداوندا.🙏💖💖💖💖💖💖💖

عزیزم شاید سیرباشه گریه میکنه اگه گریه نمیکنه ارومه که سیره ولی اگه گریه میکنه وبی قراراحتمالا دل درده بهش یه کم عرق نعناع بده.یارازیانه دم کن دوقطره بهش بده .بی حال که شیرنمیخوره یانه

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته

عزیزم یک ساعت که چیزی نیست بچه سیره خوب... بین شیردهی حداقل دو ساعت فاصله بذار

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊
نه عزیزم الان ۲ ساعته نخورده گریه میکنه انگار به میلیش نیست 

دوساعت سیر شاید یا جاییش دردمیکنه شکم گوش

توان ما به اندازه ی امکانات در دست ما نیست،توان ما به اندازه ی اتصال ما با خداست🍂شهید عبدالله میثمی

نگران نشو گریه میکنه؟خوابش نمیاد یکم بخوابونش  بیدار بشه گشنه میشه.بعدم خب یه ساعت نخورده حتما میلش نیست بزار یکی دو ساعت بگذره خیلی گشنه بشه میخوره

خدایا مرسییییی بچمو آفریدی!!!
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز