2777
2789
عنوان

بهترین رمانی که خوندین؟بیاین لطفا

186 بازدید | 20 پست

مث ببار بارون یا عشق یوسف باشه که دیگه بهتر😻

بعد بچه ها یه رمانی بود ک پسره سرطان داشت دختره باهاش موند ، بغض غزلو نمیگم ممنون میشم اگ اسمشو بگین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی خوندم ولی اونایی که یادم موندن قشنگیشون ایناین:گناهکار،بباربارون،سیگارشکلاتی،سیاه بازی،تقابل،تاتباهی،شلیک کشنده،جنحه،تقاص،گندم،تیری درمسیر،سیمرغ،بامدادخمار

شده در اوجِ جوانی با همین ظاهرِ شاد تا گلو پیر کسی باشی و قسمت نشود؟!

من تو کار رمانای ایرانی نیستم مخصوصا جدیدا ابکین،اما یه رمان مفهومی و جذاب که خوندم کیمیاگر از پایولو کوییلو بوده.منو خیلی جذب کردم،هفت هشت سال پیش خوندمش از همین نویسنده یازده دقیقه هم خوندم عالی بوده.صدسال تنهایی و ،خاطرات روسپیان سودازده من از گابریل گارسیا مارکز هم جالب بودن

عشقم باران و گناهکار،گناهکار انگار چندتاست من ارشام و دلارامو خوندم

انسان ها تنها موجودات روی زمین هستند که ادعا میکنن خدایی وجود داره همچنین تنها موجوداتین که رفتاراشون طوریه که انگار خدایی وجود نداره