2777
2789
عنوان

اقدامیا کی می‌دونه

127 بازدید | 14 پست

سلام

میشه کسی هیچوقت تخمک گذاری نداشته باشه؟

کسی که تنبلی تخمدان خفیف داره چقدر طول می‌کشه با دارو باردار بشه؟

چند ماه از این آمپولای بارداری تجویز میکنن؟

من چند ماه بدون دارو اقدام کردم نشد.

الان سه ماه دکتر میرم و قرص و آمپول میده بازم نشده.تنبلی دارم.

لطفاً هر کدومشون بلدید جواب بدید مرسی

من توماه هایی ک اقدام بودم حتی با اینکه ماه قبلش قرص و امپول استفاده کردم ی ماه اصلا فولیکول نداشتم ک بخوام تخمک ازاد کنم واسه همین اون ماه اصن بیخیال شدم

دکترم میگفت همش از استرسته

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
من توماه هایی ک اقدام بودم حتی با اینکه ماه قبلش قرص و امپول استفاده کردم ی ماه اصلا فولیکول نداشتم ...

من استرس ندارم.دکترم گفت تنبلی خوب شده.اما تخمک آزاد نشد.چند ماه رفتی دکتر باردار شدی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من استرس ندارم.دکترم گفت تنبلی خوب شده.اما تخمک آزاد نشد.چند ماه رفتی دکتر باردار شدی؟

تقریبا ی سال و نیم در تلاش بودم اوایل هر سه ماه دکتر میرفتم بعد ک تصمیمم جدی شد هرماه ماه ۷ نتیجه گرفتم

خب تنبلیت خوب شده خداروشکر من تنبلی داشتم

هرماه روز دوم میرفتم سونو ک اکه فولیکول بود دکتر دارو میداد بعدش روز یازدهم رشدشون دوباره با سونو چک میکرد

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️

سلام.

ازکجا فهمیدی تنبلی داری؟...اگه کسی بچه نخواد تنبلی تخمدان عوارضش چیه؟منظورم تو بلند مدته؟

تقریبا ی سال و نیم در تلاش بودم اوایل هر سه ماه دکتر میرفتم بعد ک تصمیمم جدی شد هرماه ماه ۷ نتیجه گر ...

خداروشکر که نتیجه گرفتی برای منم دعا کن عزیزم

سلام. ازکجا فهمیدی تنبلی داری؟...اگه کسی بچه نخواد تنبلی تخمدان عوارضش چیه؟منظورم تو بلند مدته؟

از سونو گرافی فهمیدم.

هر چی دیر تر بفهمی دیر تر خوب میشه و عوارضش هم بچه دار نشدنه

من خیلی از ماه ها اصلا فولیکول ندارم گاهی فولیکول دارم تتخمک ازاد نمیشه پنج ماه دارو خوردم که سه ماهش ماهی دوتام امپول داشتم هنوزم جواب نگرفتم متاسفانه یک سال و نیمه درگیرم