2777
2789
عنوان

مرطوب کننده طبیعی پوست،لطفابیاید.

2365 بازدید | 13 پست

پوستم چربه وجوش میزنه،یه مرطوب کننده طبیعی برای پوست می خوام.

تعریف روغن آووکادو وبنفشه رو شنیدم.آیاواقعاتاثیرداره؟؟؟اگه تجربه ای دارین لطفا درمیان بزارید.

باتشکر☺

پوست چرب نیازی به مرطوب کننده نداره که.میخوای چیکار؟

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین

اگه پوستت چربه اصلا روغن نزن جوش میزنی

تو که دلواپس من هستی و این کشف حجابم / تو که دائم سر این نکته کنی امر و عتابم / بستان سهم من از جنت و بگذر / که خودم پاسخ ایزد بدهم روز حسابم⚐⚐⚐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از روغن زیتون استفاده میکنم پوستم چربه و جوش میزنم اما بعد ازاینکه صورتمو با ژل شستشو میشورم برا رطوبتش از روغن زیتون استفاده میکنم به پوستم میسازه و رطوبت رسانی خیلی خوبی ام داره

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

عزیزم اگر مرطوب کننده های بدون روغن بگیری برای پوستت مناسب تره. oil free 

اگر می خوای حتما روغن طبیعی باشه این دوتا باز برای پوست چرب مناسب تره چون خصوصیات پوست انسان رو میمیک میکنه و جز روغن های خیلی چرب نیستن:

روغن هوهوبا (Jojoba نوشته میشه٬ هوهوبا خونده میشه)

و اگر در دسترست هست روغن اسکوالین. مال برند اوردینری اگر می تونی تهیه کنی٬ عاااالیه و قیمتش هم به طرز اعجاب انگیزی پایینه.https://theordinary.com/product/rdn-100pct-plant-derived-squalane-30ml?redir=1

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 
من از روغن زیتون استفاده میکنم پوستم چربه و جوش میزنم اما بعد ازاینکه صورتمو با ژل شستشو میشورم برا ...

روغن نزن وقتي پوستت چرب هست!!

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

سلام دوست عزیز

یکی از دوستان نی نی سایت پزشک طب سنتی هستن.

اگر تل گرام دارید تا ایدی اش رو بدم خدمتتون.

من ازش راهنمایی گرفتم واقعا مشاوره اش عالی هست.خیلی مهربون هست و بدون هیچ چشم داشتی تا حد توان کمک میکنه.

من چند روز پیش دلی را شکسته ام*من را*به رسمیت بشناسید سنگ ها
روغن نزن وقتي پوستت چرب هست!!

روغن زیتون اصل اگر خیلی کم مصرف بشه روی صورت فقط رطوبت میده و چربی فرق داره با مرطوب کنندگی،حالا اگه بخاطر جوش زدن میگین به پوستم میسازه و جوش نمیزنم.من یه مرطوب کننده

شما بخاطر چی میگین استفاده نشه؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
روغن زیتون اصل اگر خیلی کم مصرف بشه روی صورت فقط رطوبت میده و چربی فرق داره با مرطوب کنندگی،حالا اگه ...

بخاطرهمون چربي و جوش

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

ببخشید با تاخیر فرستادم.

نمیدونم که خانوم هست یا آقا 

ولی احتمالا خانم باشه.خیلی مهربون هست.

@Parinazpp بگو از دوستان نی نی سایت ایدی شما رو بهم دادن.

من چند روز پیش دلی را شکسته ام*من را*به رسمیت بشناسید سنگ ها