2777
2789
عنوان

با مرد مغرور چه کنیم

249 بازدید | 3 پست

من و شوهرم دو ساله نامزد بودیم به تازگی عروسی گرفتیم در دوران نامزدی یه سری اشتباهات داشتیم که حلش کردیم و به مرور از یاد بردیم اما سه روز پیش دوباره یه دعوای بد داشتیم که ایشون گفتند من اصلا به تو میلی ندارم و دوست ندارم عروسی کنم باهات.من با وجود اینکه میدونم این حرفش از روی لجبازیه اما تا حالا هرکار خوب یا بد کرده مهم نیست اما غیر ممکنه که دیگه این حرف از یادم بره ...تازه بااین وجود اصلا عذر خواهی هم نکرده و منتظره من برم جلو...اما من به کلی از ذهنم انداختمش بیرون حتی وسایلش و اتاقش از خودم جدا کردم چون خیلی فرصت های شغلی و درسیم بخاطر ایشون خراب کردم نمیتونم همیشه ذهنم دست ایشون بدم که هروقت دلش خواست ناراحتم کنه در حاضر دارم زبان میخونم و تصمیم دارم اقدام میکنم برای ویزای خارج از کشور...اما نمیدونم چقدر محکم باشم و موفق بشم اگه هم شوهرم عذرخواهی کرد اعتنا نکنم چون برام ثابت شده یه قسمتی از رفتارش که واقعا ازاردهنده هس تغییر نمیکنه و فقط در شرایطی کمتر بروز پیدا میکنه

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نگا یا بساز یا فکر شوهر داشتنو از سرت بنداز بیرون  مردا سروته یه کرباسند اینقدر دوست داشتم شوهر ...

همش که سوختن و ساختن نیست هرچه کوتاه بیام شوهرم همیشه فکر میکنه هییچ تقصیری نداشته

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است