2777
2789
عنوان

عمل انحراف بینی

2131 بازدید | 12 پست

سلام دوستان و نی نی سایتی های عزیز💋

من رفتم پیش دکتر به خاطر سردرد هام چون قبلا تو نت خونده بودم بعضی از سردرد ها به خاطر انحراف تیغه بینیه دکتر بهم گف انحراف تیغه داری و شاخک های بینیت هم بزرگه و آلرژی ها و سردرد هات هم به خاطر همین بینیته .

حالا نمیدونم پیش کدوم دکتر برم براعمل

شما کدوم دکترو معرفی میکنید برا عمل انحراف 

فقط خواهشا ترجیحا سمنان باشه تهرانم باشه خوبه ممنون❤💖❤💖

تو ک توشو عمل میکنی روشم عمل کن 😍

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از مراقبت های بعدش میترسم. چون میدونم رعایتشون برام سخته.

نه بابا اصلا چیز خاصی نداره فقط باید مواظب باشی چیزی تو بینیت نخوره همین 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 
نه بابا اصلا چیز خاصی نداره فقط باید مواظب باشی چیزی تو بینیت نخوره همین 

آخه به این آسونی ها نیس. تا دوماه غذاهای میکس شده باید بخورم.باید سرمو خم نکنم. بالشتمو بالاتر از حد معمول بذارم.بعد میگن دیگه زیادحس نداره بینی بعد عمل😢

آخه به این آسونی ها نیس. تا دوماه غذاهای میکس شده باید بخورم.باید سرمو خم نکنم. بالشتمو بالاتر از حد ...

سلام کی کفته تا دو ماه باید غذا میکس بخوری؟

من فقط روز اول میکس خوردم روز دوم سوپ میکس نشده خوردم از روز سوم هم غذای عادی خوردم 

جراحی زیبایی انجام میدی یا فقط انحراف

دختر خاله من هم انحراف داشت و هم زیبایی می خواست انجام بده ولی می ترسید که اصلا انحرافش خوب نشده ولی دختر خاله ام خیلی تحقیق کرد و آخر سر هم رفت پیش دکتر شیرازی عمل کرد چون بهش گفته بودن هم کار درمانیش خوبه و هم زیبایی . الان شش ماه که عمل کرده و خداروشکر مشکل انحرافش برطرف شده و اصلا مشکل تنفسی نداره . از نظر زیبایی هم طبیعی شده و اگر کسی قبلشو ندیده باشه متوجه عمل کردنش نمیشه