2777
2789
عنوان

پس انداز

114 بازدید | 8 پست

سلام خانوما،

تا اخر امسال حسابی قسط دارم ک باید پرداخت کنم حقوقم کفاف قسطارو نمیده، بنظرتو چکارا کنم ک کم نیارم،خودم کار  سرمه دوزی با ترمه رو بلدم یا دوخت سرویس دم کنی و ... برا آشپزخونه ،ولی کسی نمیخره نمیتونم رو اینا تکیه کنم، بنظرتون چکار کنم؟ مثلا برا قسط این ماه ۳۰۰ کم دارم،لطفا کسایی ک تجربه دارن بهم بگن یا چطوری کارامو بفروشم 

ممنون میشم راهنمایی کنید،

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانهها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارممن این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم🌈آبادی و آزادیتو ببینم ایران جذاب و عزیزم❤️🩹

خیلی گفتم ب شما  هم میگم سوره واقعه رو قبل خواب برای افزایش روزی بخونین

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید خلاقیت بخرج بدی مدلایی بزن که کلیشه ای نباشه

خب چطور تبلیغ کنم؟ 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانهها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارممن این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم🌈آبادی و آزادیتو ببینم ایران جذاب و عزیزم❤️🩹

تمام وقت سر كاری؟ اگه نه یه كاری پیدا كن مثلا منشی جایی شو ساعت 4 تا 8 روزی چهار ساعت ماهی 300 400 م ...

تا 6سر کارم.وقت نمیکنم

طلایی نداری بفروشی یا پس اندازی چیز باارزشی بزاری بانك سود بگیری؟

نه عزیزم،بجا کار کردم حقوق و مزایا رو بهم نداد،الان یکساله ک تو اداره کار پیگیرم هنوز گیرم نیومده ،8میلیون باید بهم بده ک نمیدن وگرنه اینقدگیرنبودم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز