2777
2789
عنوان

چقد وحشییی بوووود😣

259 بازدید | 6 پست

رفته بودم خرید داشتم برمیگشتم نزدیک خونه یه ماشین با سرعت خیلی بالا داشت میرفت یهوو. درش باز شد یه زن همچین از داخلش پرت شد پایین ک خدا شاهده خورد به دیوار و افتاد همونجا کنار دیوار راننده با در بسته همچنان در حال فرار خودشو گم و گور کرد ازترس قلبم ایستاد فکر کردم زنه ضربه مغزی شد مرد همه دورش جم شدن اما در ظاهر ک حالش خوب بود ازش پرسیدن شوهرت بود گفت ن ازش پولمو میخواستم مرتیکه هرزه با پاش پرتم کرد پایین حالا پول چیو میخواسته دیگه نمیدونم زنگ زدن آمبولانس اومدن بردنش میگفت با ماشین از رو پام رد شد اما من ندیدم یا شایدم شوکه شدم نفهمیدم فقط همین قدر میدونم واقعا وحشی بود اگه زن بیچاره میمرررد😢😢خدا ازش نگذره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا هم یه شب صدای جیغ خیلی بد اومد

همه پریدیم تو خیابون

چون خیابون خلوته هیچکس نیست صدای جیغ خیلی زیاد بود همه شنیدن

بعد دیدیم یه زنه رو گرفتن انداختن تو ماشین رفتن😲 همسایه ها زنگ زدن پلیس ولی دیگه نتونستن بفهمن چی بود کجا رفت

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  

زن فقط میگفت زنگ بزنین ب پلیس اما کسی بش گوش نداد زنگ زدن آمبولانس اومدن بردنش قسمت آرنج مانتوش روزمین کشیده شده بود جر خورده بود مانتوش رفته بود بالا بیچاره مردا دورش جم شده بودن