2777
2789

بیخیال شید 😊

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚

دوستان بیایین حرف بزنیم بگیم بخندیم ب جا کاراگاه بازی اون خانمه ک رفت شوهرشو بیدارکنه چیشد

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیشد من نرسیدم بخونم.رفت بیمارستان بعدش چیشد؟؟

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
دوستان بیایین حرف بزنیم بگیم بخندیم ب جا کاراگاه بازی اون خانمه ک رفت شوهرشو بیدارکنه چیشد

تاپیکشو گم کردم

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
نصف شبی گیردادن ازبیخابی زده ب سرمون

خداوکیلی اینا صبح پامیشن برا سیب زمینی پاک کردن برا نهار اونوقا کانون حمایت باز کردن خودشون قضاوت میکنن بعد میان هشتگ ن ب زور گفتن زن حامله

یکی بگه اخرش چی شد؟ به خانواده ش گفت؟ زایمان کرد؟

والا بیخبرم

چراکسی نمیخابه صبح ساعت چندپامیشید بااینک صبح شد

صبح ساعت15😜😂

اشتباه گفتی😂 الان نی نی یار ۱ شیفتشونه

😂😂😂اون خوابش میومد گفت فعلا پست وایسا