2777
2789
یکی از کمپانی های بزرگ محصولات آرایشی و بهداشتی که در سطح جهان بسیار فعال است لورئال است. لورئال در بسیاری از کشورهای حهان از جمله ایران بسیار فعال است به این صورت که کمترین فروشگاه لوازم آرایشی و بهداشتی در تهران هست که محصولات لورئال را عرضه نکند. میلیون ها نفر در ایران به طور همیشگی از محصولات لورئال استفاده می کنند، ولی ایا چه تعدا از آنها از پشت پردهء زشت و وحشت آور این کمپانی باخبر هستند؟

لورئال یکی از بزرگ ترین طرفداراین پدیدهء آزمایش روی حیوانات است. لورئال نه تنها خودش روی حیوانات مختلف آزمایش می کند ، بلکه همیشه دیگر کمپانی ها را هم تشویق به این کار می کند. آمارها نشان دهندهء واقعیت های وحشتناکی است. لورئال سالانه بر روی میلیون ها خرگوش و موش و گربه و .. آزمایش می کند، چشمان حیوانات بیچاره را کور می کند ، روی بافت های زخمی بدنشان ترکیبات شیمیایی سوزنده میمالد و در نهایت بعد از تحمل رنج و درد فراوان آنها را میکشد. شواهد حاکیست خرگوش ها در زمانی که ترکیبات شیمیایی سوزنده در چشمانشان میریزند جیغ میکشند و گردنشان را چنان با شدت تکان میدهند که گردنشان در بسیاری از موارد میشکند. بچه گربه ها در زمان تزریق مواد شیمایی به بدنشان دچار شوک و تشنج میشوند و برای ساعت ها زجر می کشند تا بمیرند.

لورئال با توجه به نفوذ و قدرت مالی فراوان خود هرجا که گروهی تلاش کنند تا آزمایش روی حیوانات را متوقف کنند سعی می کند در کار آنها ممانعت ایجاد کند. طبق مصوبهء اتحادیهء اروپا از سال 2013 به بعد تمامی شرکت های اروپایی مجبور هستند که دست از آزمایش روی حیوانات بردارند. لورئال هم از این قاعده مستثنی نیست و از بعد از سال 2013 دیگر اجازهء آزمایش روی حیوانات را نخواهد داشت. مسئولین لورئال اعلام کرده اند که از این تصمیم اتحادیهء اروپا ناخسرند هستند و تا پایان 2012 همچنان به آزمایش روی حیوانات ادامه خواهند داد!

این بار که از ریمل ، رژ لب ، رنگ مو ، کرم ها و شامپوهای لورئال استفاده کردید ، چهرهء خرگوش های کور و در انتظار مرگ را مجسم کنید. سعی کنید درد و سوزشی که آنها متحمل شده اند را با تمام وجود حس کنید. با خرید محصولات لورئال شما عملا به مسئولین این کمپانی این پیام را می دهید که سرنوشت حیوانات برای شما اهمیت ندارد ، و شما از پدیدهء آزمایش روی حیوانات حمایت می کنید. اگر غیر از ان است ، دست از استفاده از محصولات نکبت بار این کمپانی بردارید. انتخاب با شماست.

لیست کمپانی های زیر نظر لورئال که همگی روی حیوانات آزمایش می کنند:

Kerastase, Matrix, Mizani, Redken, Garnier, Maybelline, Softsheen-Carson, Biotherm, The Body Shop ( the Body Shop is CCIC-approved ), Cacharel, Diesel Perfumes, Giorgio Armani Parfums and Cosmetics, Guy Laroche, Helena Rubinstein, Kiehl’s, Lancome, Paloma Picasso, Ralph Lauren, Shu Uemura, Victor et Rolf parfums, Dermablend, La Roche-Posay, SkinCeuticals, Vichy Laboratories, Inneov, Ombrelle.

توجه: تنها شرکت زیرمجموعهء لورئال که روی حیوانات آزمایش نمیکند The Body Shop است.

یکی از میلیون ها قربانی لورئال. یکبار که آزمایش تمام شد او به قتل میرسد!

قطره ء شیمیایی را به چشم خرگوش می ریزند و بعد تا دو هفته صبر می کنند تا ببینند چه میشود! خرگوش در تمام ثانیه های این دو هفته زجر می کشد. بعد از دو هفته او را به قتل می رسانند!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ها همه تبلیغاته بی خود شرکتهای کوچک برای خراب کردن شرکتهای بزرگه. لورال بزرگترین شرکت ارایشی دنیاست اگه توی سایتش برین کمکها و خدمات خیلی زیاد و بودجه بالایی برای جلوگیری از گسترش ایدز و حمایت از زنان داره. صهیونیست هم نیست اتفاقا ا طرفداران نازی بوده . به جای شایعه پراکنی بهتره بیشتر تحقیق کنین
Lilypie Maternity tickers
من برای شرکتی کار نمیکنم که بخوام تبلغیش رو کنم. این مطلب تو خیلی از سایت های فارسی و انگلیسی نوشته شده. خودتون تو گوگل سرچ کنید. من از یکی از فامیلامون که داروسازی خونده پرسیدم و ایشون گفتند که در آزمایشگاه های شرکت های تولیدکننده لوازم آرایشی روی خرگوش ها و حیوانات دیگه مواد رو تست میکنند. حالا میتونید باور کنید میتونید باور نکنید. ولی اگه حتی 1 درصد هم احتمال بدید این مطلب درست باشه اون وقت میتونید از محصولات این شرکت ها استفاده کنید در حالیکه برای تولیدش این حیوانات بیگناه به این شکل فجیع قربانی میشند؟
زهرا جان منظور من شما نبودید که. بلاخره شما هم از یه جا این خبرو خوندی دیگه. منظور منبع اصلی خبر بود.

آخه فکر کن با عقل جور درمیاد که ریمل رو تو چشم خرگوش بریزن؟ یا کرم پورد رو به موهای گربه بزنن؟ یا رنگ مو رو رو اسب امتحان کنن؟
ملتی که کتاب نمیخواند.....
باید تمام تاریخ را تجربه کند ...
در ضمن فکر کردی همه جای دنیا مثل ایران بی در و پیکره؟ "ان جی او" های حیوانت اون کشورها خیلی پرقدرت و با نفوذ هستند و اگر قرار بود همچین چیزی باشه مطمئن باش تا الان درشون تخته شده بود.
ملتی که کتاب نمیخواند.....
باید تمام تاریخ را تجربه کند ...
راستش من زیاد باور نمیکنم .

یکم اغراق آمیز بنظر میاد .

اگه آزمایشهای اولیه برای محصولات آرایشی بر روی حیوانات لازمه که باید همه کمپانیهای آرایشی - بهداشتی این آزمایشات رو بکنن تا محصوله خوبی دسته مردم بدن .

من متوجه نشدم ... چرا باید محلول کور کننده یا سوزاننده روی موشها و خرگوشها امتحان کنن ؟ مگه میخوان اسید بعنوان کرم پودر به مردم بدن ؟

نهایتا اینه که از همین مواد آرایشی که الان داریم استفاده میکنیم روی حیوونا هم امتحان میکنن دیگه .

حالا اگر همین جور باشه که شما میگین چرا سال 2013 ؟ یه همچین چیزی رو باید از همین الان ببندن . نه اینکه بهشون وقت بدن .

خلاصه همه چیز رو باور نکنین .

شاید قضیه در کل چیز دیگه ایی باشه .