2777
2789
عنوان

سونوی فولیکول و امپول hcg

169 بازدید | 11 پست

سلام دوستان. من چند ماه اقدام به بارداری کردم ولی موفق نشدم ماه پیش فرض لتروزل خوردم روز 13 سیکلم رفتم سونو فولیکولام 18.17.16.15.14 بود ولی دکترم معاینه ام کرد که زخم عمیق داشتم و عفونت شدید همون روز فریز کردم . حالا برای این ماه هم لتروزل بهم داده ولی گفت دیگه سونو لازم نیست همون روز 13 سیکلت امپول hcg رو بزن به نظر شما امکان داره این ماه هم فولیکول داشته باشم؟ واینکه میشه به جای روز 13 روز 14 آمپول بزنم؟ ببخشید طولانی شد

خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪

ب حرف دکترت گوش کن

چرا همون ۱۳ نمیزنی؟

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب حرف دکترت گوش کن چرا همون ۱۳ نمیزنی؟

پس همون روز 13 میزنم. گفتم شاید اگه روز 14 بزنم بقیه ی فولیکولا هم بالغ میشن. ممنون

خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪
چون بار اول خوب جواب داده گفتن دوره دوم مصرف حتما هم همينطوره دكترتون خودشون ميدونن نگران نباش

ممنون عزیزم

پس همون روز 13 میزنم. گفتم شاید اگه روز 14 بزنم بقیه ی فولیکولا هم بالغ میشن. ممنون

اخه ببین فولیکل اگه خیلی بزرگ شه دیگه کیست میشه

فکر نکن خیلی هم بزرگ بودنش خوبه

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
اخه ببین فولیکل اگه خیلی بزرگ شه دیگه کیست میشه فکر نکن خیلی هم بزرگ بودنش خوبه

اره میدونم بزرگ بشه خوب نیست پس همون 13 میزنم عزیزم.امیدوارم هیچ کس منتظر نباشه

اره میدونم بزرگ بشه خوب نیست پس همون 13 میزنم عزیزم.امیدوارم هیچ کس منتظر نباشه

منم منتظرم🤗

دکتر من بهم گفت ۱۶ سیکل بزن 

گفتم اخه دیر نیست گفت ب من اعتماد کن

من پریودیام طولانی تره

منم منتظرم🤗 دکتر من بهم گفت ۱۶ سیکل بزن  گفتم اخه دیر نیست گفت ب من اعتماد کن من پریودیام ط ...

خیلی انتظار سخته دو ساله یا در حال اقدامم یا حامله ام  اصلا زندگی نمیکنم. به حرف دکترت گوش کن چون دورهات طولانیه گفته 16 سیکلت بزن امیدوارم ماه اخر انتظارت باشه

خیلی انتظار سخته دو ساله یا در حال اقدامم یا حامله ام  اصلا زندگی نمیکنم. به حرف دکترت گوش کن چ ...

مرسی عزیزم

انشالله زودتر باردار شی