2777
2789
عنوان

دوستان يه سوال

148 بازدید | 16 پست

بچه ها من اخيرا به واسطه ي شغلم حس ميكنم دچار اضطراب شدم

با كوچكترين صدا از خواب ميپرم

يا اينكه از كوچه يا راهرو صداي همسايه ها مياد حتي صداي عادي تپش قلب ميگيرم

لازمه كه برم دكتر؟

اين تپش قلب ممكنه بهم صدمه بزنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خب احتمالا نگرانیت واسه همینه . سعی کن کمتر کار کنی و از خانوادت آرامش بگیر و بیشتر وقتت رو با اونا بگذرون. پرونده های سبک تری بگیر تا یه مدت بتونی آرامش کامل بگیری

بی وفایی بی وفاییییی این 👈 دل 👉 من از غصه داغوووون شده 💕
عزیزم خب احتمالا نگرانیت واسه همینه . سعی کن کمتر کار کنی و از خانوادت آرامش بگیر و بیشتر وقتت رو با ...

بخاطر كارم در يه شهر ديگه غريب هستم و همسرم ماموريت ميره گاهي شبا نيست

جوري شدم كه تا مجبور نباشم اصلا نمي تونم برم بيرون

شروعشم از جايي بود كه همسر موكلم اومد تو كوچمون دادو بيداد كرد و تهديد 

الان تو راهرو يكي راه ميره صداي قلبمو ميشنوم

عزیزم منم کلا یه دوره ای مثل شما بودم حتی از صدای زنگ تلفن تپش قلب میگرفتم. اینا همه به خاطر استرس زیاد به وجود میاد . اصلا نگران نباش. شب ها در خونه رو قفل کن با آرامش بخواب و کارت رو هم کمتر کن.

یه قرص هست اسمش clonazepam هست از داروخانه بگیر هر وقت تپش قلب زیاد گرفتی یک چهارم اش رو بخور منم دارمش. خیلی آرامش بخشه فقط تو دوران استرسم از دوتا قرصش استفاده کردم.