2777
2789
عنوان

اسم پسرم

257 بازدید | 23 پست

دوستان من اسم پسر کوچک ام رو به نیت حضرت محمد (ص) محمد گذاشتم خیلی هم پسر بانمک و شیرین با موها فر فری هستش اما بعضی وقت ها جایی میریم مثلا پارک توجه مردم به خودش جذب می کنه بعد اسمش که می پرسند میگم محمد یه جوری میگن وای چرا این اسم گذاشتی یه اسم جدید می گذاشتی!!!!!!!!! که آدم دلش می گیره از حرفشون! !!!

آخه چرا مردم این جوری شدن ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میترسم یه بحثی کنم تایپک بترکه ولی خب دولت یه کاری کرده که مردم از دین فراری ان خیلی ها هم از عرب ها خوششون نمیاد و اسم عربی نمیذارن دلیل بعدی هم یه چیز فرهنگیه اما خب چی بگم دیگه

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی

منم اسم دخترم رو گذاشتم فاطمه بعد خانواده ی شوهرم گفتن فاطمه چرا یه اسم جدید می زاشتی منم گفتم سعادت می خواد اسم فاطمه گذاشتن 

الان هم پسر باردارم اسمش رو می زارم امیر محمد ،به حرف مردم کاری نداشته باش مردم اندازه ی شعورشون حرف میزنن

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔