2777
2789
عنوان

اسم پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 23 پست

مردم چه پررو و فضولن

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

الان از بس اسم از خودشون در ميارن ك معلوم نميشه بچه دختره يا ن همين اسماي با معني خيلي شيكتر هستن

اهميت نده

مگه از اسم محمد قشنگترم داريم؟اصلنم قديمي نميشن اسمايي مثل محمد و حسين وعلي و..

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولى من براى اسم خواهرزاده ام كلى گشتم به نظرم اسمهاى عربى براى پسرها اسمهاى قشنگترى بودند و نظرم اينه كه اسمهاى جديد امتحان نشده هستند يعنى نمى دونى در آينده چه شخصيتى ازشون درمياد پس چرا ريسك كنيم? چون اسم روى شخصيت بچه اثر ميذاره

اسم پسر منم امیر عباس 

خیلیا از این حرفا بهم میزنن ولی من ناراحت نمیشم 

موقع بارداری گفتن بچم مشکوک به سندروم داون هستش حتی دوبار پشت سر هم آزمایش دادم هر دو مشکوک بود

از حضرت عباس کمک خواستم جوابمو داد پسرم سالم اومد بغلمون به عشق حضرت عباس اسمشو امیر عباس گذاشتیم خیلیم راضی هستیم

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

ممنونم از همه دوستان 🙏 پیامهاتون خوندم شاد شدم کلی روحیه گرفتم😊 بله به اسمش افتخار می کنم انشالله بچه های همه مون سالم و سرافراز و باعث افتخار جامعه بشن یه روز🙏🙏🙏

عزیزم من خودم همیشه اسم های جدید و فارسی رو میپسندم اما اسم محمد فرق داره و قشنگه و حس خیلی خوبی به آدم میده انشالله گل پسرت همیشه سلامت باشه

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊