2777
2789
سلا ما حدودا سه هفته ای میشه اومدیم تو این خونمون ک تازه ساختیم، زندگی میکنیم. فامیلای خودم خیییلی اصرار داشتن ک هرچه زوتربرا چش روشنی بیان خونمون چون چنتاشون ی شهر دیگن قصد برگشتن داشتن..... خلاصه منم تند تند کارو رو انجام دادیم با سختیو مشقت تمام، فک کنین کل فرشای اتاق و پذیراییو دوباره شستم سه هفته پیش با شوهرم شیتیم تمیز نشده بودن ایندفعه تنهایی.. کل خونه رو سه طبقشو از نو تمیز کردم چون احتمال میدادم همه جارو ببینن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر رفتی؟

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

عزیزم یکم خودتو دوستداشنه باش فرشارو بده قالیشویی میدونی چه فشاری به بدن میاد به کمر دست ستون فقرات آخرم به اون تمیزی نمیشه 

برای تمیزی سه طبقه ام کمک بگیر تنهایی. سخت و عذاب اوره 

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕
عزیزم یکم خودتو دوستداشنه باش فرشارو بده قالیشویی میدونی چه فشاری به بدن میاد به کمر دست ستون فقرات ...

وقعا من پادری رو هم خودم نمیشورم

چجوری اینقدر از بدن کار میکشید.

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
وقعا من پادری رو هم خودم نمیشورم چجوری اینقدر از بدن کار میکشید.

شما لوس تشریف دارید

وای شوخی کردما نزنین😆😀😀😀

یه صلوات میفرستین واسه سلامتی نینیم 😘خدای خوبم مواظب تودلیم باش۱۴۰۰/۵/۱۲فهمیدم خدایه فرشته گزاشته تودلم،دامن همه منتظراسبز