2777
2789

سلام. من تازه ازدواج کردم زیاد وارد نیستم. هیچکسم ندارم ازش بپرسم. لطفا اگه بلدید راهنمایی هاتون رو ازم دریغ نکنید.

تو جواب پاپ اسمیرم التهاب نشون داده. بعد دکتر گفت حتما عفونت داشتی. معاینه کرد گفت عفونت داری و ی زخم روی دهانه رحم. برام کرم واژینال و بتادین و اینا نوشت گفت تزریق کن. تو رو خدا بیاین ببینین مشکلم خیلی سخته. آخه دلیل عفونت گرفتن چیه؟ چه چیزهایی رو باید رعایت کنیم تا عفونت نگیریم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلن رابطه باعث عفونت میشه. هرچیم مواظب باشی و.... بازم دچارش میشی. کم کم عادی میشه برات هر چند وقت ی بار....

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

جدا از بهداشت فردی و تا جایی ک میتونی از سرویس بهداشتی عمومی استفاده نکنی خیلی مهمه همسرتم اینا رو رعایت کنه

اگه برا اپیلاسیون میری ارایشگاه حتما تمیز باشن

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بهداشت فردی رو باید رعایت کنین،بعد از دستشویی حتما خودتو خشک کن،ژل شستشو استفاده کن،قبل از رابطه و بعدش خوب خودتو بشو،لباس زیرت رو زود عوض کن،فعلا همینا یادمه

۳۵هفتگی اومدم بغل مامانم،چون پسر عجولی هستم و دوس داشتم زودتر مامانمو ببینم😊
خب اکثر خانوما عفونت و دارن.دختر یه ساله دیگه الان به خاطر استفاده از پوشک عقونت میکنه چه برسه به ما ...

هنوز بچه ندارم. به خودم قول دادم تا خوب شدم اقدام کنم. میتونه واسه بارداریم مشکل ایجاد کنه؟

لباس زیرتو مدام عوض کن

قبل رابطه خودتونو  تمیز کنین

بعد رابطه حتما حمام کن و ژل بهداشتی استفاده کن ولی زیاده روی نکن

تو پریودی بهداشتو رعایت کن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

همه خانما برای یک بارم که شده عفونت رو میگیرن . چیزی نیست که بترسی. داروهاتو مصرف کن خوب میشی

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.