2777
2789

سلامممم دوست جونیااا قدم ۱۶۰ وزنم ۵۰  هیکلم قشنگه ولی بنظرم وزنم کمه یکیم زاییدم حالا اینقدرم یه شربت چاق کننده معرفی کنید لطفا⚘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از عطاری بگیر بگو برا چاقی میخوام

گیاهی ام هست خیلی خوبم ج میگیری

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
من چند روژ پیش خوندم ، یکی رویال رو پیشتهاد داده بود . کفت دکتر براش تجویز کزذه

رویال واقعا جواب میده ولی ب اندازه باید مصرف بشه

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
من مصرف میکنم فعلاکه تاثیر زیادی نداشته یه هفته هستش

چی خست این؟ دارو خونه داره؟

لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته